Het laatste optreden van Robert Droogmans met de Opel Manta 400 is het al geleden van de East Belgium Rally in 2016. Na een veel belovende start kwam de pechduivel al snel om de hoek kijken met een afgebroken steekas. De ontgoocheling was groot zeker omdat het gevoel en de snelheid goed zat.

“Na de telleurstelling van de EBR vorig jaar had ik er even genoeg van. Zelf heb ik weinig, zeg maar geen tijd, door de drukte binnen mijn bedrijf om nog te rijden. Robert en Johnny daarentegen hadden wel een goed gevoel over gehouden en zagen een herhaling zeker zitten. We hebben dan ook samen besloten om te proberen Robert in enkele wedstrijden aan de start te krijgen met de Manta 400,” laat Frank Jorissen weten.

“Door de hulp van de organisatie, die ons graag aan de start zagen verschijnen met Robert, werd beslist om in te schrijven voor de Rallye de Wallonie. Een wedstrijd die toch al verschillende keren op het palmares van Robert terug te vinden is. Ik kijk er dan ook naar uit om met Robert en Johnny deze prachtige rally samen te kunnen doen. Wat de rest van het jaar zal brengen weet ik niet, hangt een beetje af van de vraag van bepaalde organisatoren en hoe de Manta de wedstrijd zal verteren”, aldus Frank.

RT1
VAS

“Na de testen en het kort optreden in EBR voelde ik dat er voldoende potentieel in de manta zit om mee te strijden voor de overwinning, maar het blijft een mechanische sport en dat heb je niet in de hand. De Rallye de Wallonie is toch altijd iets speciaals voor mij en ben dan ook tevreden dat we binnen enkele weken terug aan de start staan”, aldus Robert Droogmans.

KAMV
RallyTime animated
BRC
HBRC - Emile Tollet mikt op de dubbel in Rallye de Wallonie
BRC
Rallye de Wallonie - Vincent Verschueren: “Onze eigen wedstrijd rijden”
Rally van Wallonië - Thierry Schloesser op titeljacht in Divisie 2
BRC
JBRC - Rallye de Wallonie - Zware concurrentie voor leider Jonas Dewilde
BRC
Genummerde deelnemerslijst Rallye de Wallonie
BRC
Elke BRC Powerstage voortaan live op TV
BRC
Mooi deelnemersveld voor 41ste Rallye de Wallonie
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
X