Voorlopig staan er zeven R5 wagens op de online deelnemerslijst van de TAC Rally. Misschien mogen we daar de Fabia R5 van team Princen – Kaspers aan toevoegen. Al acht Peter Kaspers deze kans klein. Maar de organisatie kan wel met een andere R5 uitpakken. Philip Cracco maakt er zijn comeback in een Ford Fiesta R5.

Cracco heeft alvast een nieuwe Ford Fiesta R5 aangekocht. Normaal zou deze pas geleverd worden eind april of begin mei. Omdat Cracco zeer graag zou starten in de TAC Rally heeft Team Floral er echter op aangedrongen bij M-Sport om de wagen sneller te leveren. M-Sport beloofde alvast een inspanning te doen. Met reeds de 5de aankoop is Cracco er immers een goede klant. Wanneer de wagen niet tijdig klaar zou zijn, is de kans heel groot dat er een Fiesta R5 gehuurd wordt.

Met Cracco erbij komt de teller van de R5 wagens op acht te staan. Eerder schreven volgende piloten zich reeds in: Bécaert Steve (DS3 R5), Geussens Polle (Fiesta R5), Verschueren Vincent (Fabia R5), Allart Benoît (Fabia R5), Debackere Melissa (Fabia R5), Cornelis Bert (DS3 R5) en Maeyaert Pieter-Jan (Fiesta R5).

KAMV
RallyTime animated

En wie weet kan Kris Princen toch starten of heeft de organisatie nog een leuke verrassing in petto. De inschrijvingen lopen alvast nog enkele dagen…

RallyTime animated
RT1
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X