Voorlopig staan er zeven R5 wagens op de online deelnemerslijst van de TAC Rally. Misschien mogen we daar de Fabia R5 van team Princen – Kaspers aan toevoegen. Al acht Peter Kaspers deze kans klein. Maar de organisatie kan wel met een andere R5 uitpakken. Philip Cracco maakt er zijn comeback in een Ford Fiesta R5.

Cracco heeft alvast een nieuwe Ford Fiesta R5 aangekocht. Normaal zou deze pas geleverd worden eind april of begin mei. Omdat Cracco zeer graag zou starten in de TAC Rally heeft Team Floral er echter op aangedrongen bij M-Sport om de wagen sneller te leveren. M-Sport beloofde alvast een inspanning te doen. Met reeds de 5de aankoop is Cracco er immers een goede klant. Wanneer de wagen niet tijdig klaar zou zijn, is de kans heel groot dat er een Fiesta R5 gehuurd wordt.

Met Cracco erbij komt de teller van de R5 wagens op acht te staan. Eerder schreven volgende piloten zich reeds in: Bécaert Steve (DS3 R5), Geussens Polle (Fiesta R5), Verschueren Vincent (Fabia R5), Allart Benoît (Fabia R5), Debackere Melissa (Fabia R5), Cornelis Bert (DS3 R5) en Maeyaert Pieter-Jan (Fiesta R5).

BRC
RT2

En wie weet kan Kris Princen toch starten of heeft de organisatie nog een leuke verrassing in petto. De inschrijvingen lopen alvast nog enkele dagen…

KAMV
RallyTime animated
BRC
Michelin en Kronos Tyres zijn klaar voor het Kroon-Oil BRC 2024
BRC
Tom Boonen klaar voor volgend hoofdstuk in zijn rallycarrière.
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
X