Voorlopig staan er zeven R5 wagens op de online deelnemerslijst van de TAC Rally. Misschien mogen we daar de Fabia R5 van team Princen – Kaspers aan toevoegen. Al acht Peter Kaspers deze kans klein. Maar de organisatie kan wel met een andere R5 uitpakken. Philip Cracco maakt er zijn comeback in een Ford Fiesta R5.

Cracco heeft alvast een nieuwe Ford Fiesta R5 aangekocht. Normaal zou deze pas geleverd worden eind april of begin mei. Omdat Cracco zeer graag zou starten in de TAC Rally heeft Team Floral er echter op aangedrongen bij M-Sport om de wagen sneller te leveren. M-Sport beloofde alvast een inspanning te doen. Met reeds de 5de aankoop is Cracco er immers een goede klant. Wanneer de wagen niet tijdig klaar zou zijn, is de kans heel groot dat er een Fiesta R5 gehuurd wordt.

RT1
BRC

Met Cracco erbij komt de teller van de R5 wagens op acht te staan. Eerder schreven volgende piloten zich reeds in: Bécaert Steve (DS3 R5), Geussens Polle (Fiesta R5), Verschueren Vincent (Fabia R5), Allart Benoît (Fabia R5), Debackere Melissa (Fabia R5), Cornelis Bert (DS3 R5) en Maeyaert Pieter-Jan (Fiesta R5).

En wie weet kan Kris Princen toch starten of heeft de organisatie nog een leuke verrassing in petto. De inschrijvingen lopen alvast nog enkele dagen…

RallyTime animated
KAMV
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X