RM

Wij geven  voor het 3de jaar op rij een autosportmagazine “pur sang” uit. Wij proberen zoveel mogelijk individueel te werken. Wij brengen verslag uit van wedstrijden in België (BRC, VAS , ASAF , autocross en rallycross) en het buitenland.

Nu de autosportliefhebber zich afvraagt wat er zal gebeuren na de fusie van Autonews en Turbomagazine, blijven wij volop gaan voor een originele uitgave. We hopen zo  de eventuele leemte van bovengenoemde tijdschriften te vullen.

Natuurlijk zijn wij allemaal vrijwilligers en geen professionele journalisten, maar we voeren kwaliteit hoog in ons vaandel en met de nodige ervaring zullen we dit niveau enkel nog kunnen verhogen.

RT2
63ste OVV

Ook door het grote aanbod via de sociale media (waar we trouwens via onze Facebookpagina en website ook aan deelnemen ) is dit een uitdaging. Daarom gebruiken we enkel verslagen en fotomateriaal door onze eigen fotografen / verslaggevers verschaft.  Onze magazines worden trouwens ook als souvenirs door onze abonnees bewaard.

Gezien  het grote aanbod van de diverse sponsors hopen we de komende jaren verder te groeien en RM Magazine nog bekender te maken.

Wenst u dit origineel tijdschrift  4 keer per jaar te ontvangen per post voor maar 20 € , schrijf dat bedrag dan over op rekeningnummer :
BE47 6528 4568 4680 met vermelding van naam en postadres.

KAMV
RT2
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X