RM

Wij geven  voor het 3de jaar op rij een autosportmagazine “pur sang” uit. Wij proberen zoveel mogelijk individueel te werken. Wij brengen verslag uit van wedstrijden in België (BRC, VAS , ASAF , autocross en rallycross) en het buitenland.

Nu de autosportliefhebber zich afvraagt wat er zal gebeuren na de fusie van Autonews en Turbomagazine, blijven wij volop gaan voor een originele uitgave. We hopen zo  de eventuele leemte van bovengenoemde tijdschriften te vullen.

Natuurlijk zijn wij allemaal vrijwilligers en geen professionele journalisten, maar we voeren kwaliteit hoog in ons vaandel en met de nodige ervaring zullen we dit niveau enkel nog kunnen verhogen.

RallyTime animated
VAS

Ook door het grote aanbod via de sociale media (waar we trouwens via onze Facebookpagina en website ook aan deelnemen ) is dit een uitdaging. Daarom gebruiken we enkel verslagen en fotomateriaal door onze eigen fotografen / verslaggevers verschaft.  Onze magazines worden trouwens ook als souvenirs door onze abonnees bewaard.

Gezien  het grote aanbod van de diverse sponsors hopen we de komende jaren verder te groeien en RM Magazine nog bekender te maken.

Wenst u dit origineel tijdschrift  4 keer per jaar te ontvangen per post voor maar 20 € , schrijf dat bedrag dan over op rekeningnummer :
BE47 6528 4568 4680 met vermelding van naam en postadres.

BRC
RT1
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
BRC
Startvolgorde TAC Rally
X