RM

Wij geven  voor het 3de jaar op rij een autosportmagazine “pur sang” uit. Wij proberen zoveel mogelijk individueel te werken. Wij brengen verslag uit van wedstrijden in België (BRC, VAS , ASAF , autocross en rallycross) en het buitenland.

Nu de autosportliefhebber zich afvraagt wat er zal gebeuren na de fusie van Autonews en Turbomagazine, blijven wij volop gaan voor een originele uitgave. We hopen zo  de eventuele leemte van bovengenoemde tijdschriften te vullen.

Natuurlijk zijn wij allemaal vrijwilligers en geen professionele journalisten, maar we voeren kwaliteit hoog in ons vaandel en met de nodige ervaring zullen we dit niveau enkel nog kunnen verhogen.

RT2
BRC

Ook door het grote aanbod via de sociale media (waar we trouwens via onze Facebookpagina en website ook aan deelnemen ) is dit een uitdaging. Daarom gebruiken we enkel verslagen en fotomateriaal door onze eigen fotografen / verslaggevers verschaft.  Onze magazines worden trouwens ook als souvenirs door onze abonnees bewaard.

Gezien  het grote aanbod van de diverse sponsors hopen we de komende jaren verder te groeien en RM Magazine nog bekender te maken.

Wenst u dit origineel tijdschrift  4 keer per jaar te ontvangen per post voor maar 20 € , schrijf dat bedrag dan over op rekeningnummer :
BE47 6528 4568 4680 met vermelding van naam en postadres.

KAMV
VAS
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
X