Met nummer 49 op de deuren van de BMW 325i en vader Dario Geldhof in het rechterzitje stond ook dit jaar Kenneth Geldhof aan de start in de Rallysprint van Moorslede. Nog voor de seizoenstart vertelde Kenneth ons dat ‘fun’ en ‘zich amuseren’ dit seizoen de sleutelwoorden zullen zijn. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Rallyteam Geldhof vooral voor het spektakel ging.

“We hebben ons goed geamuseerd,” steekt Kenneth van wal. “Het was een geslaagde Rallysprint van Moorslede. Vooraf hadden we reeds aangekondigd dat vooral plezier maken ons hoofddoel was. Zo gezegd, zo gedaan. We zijn dan ook vol voor het spektakel gegaan.  Na afloop van de rally hebben we dan ook veel goede en positieve commentaren gekregen. En eerlijk, zoiets doet deugd. Het geeft ons en het ganse team een goed gevoel.”

“De tijden die we op de tabellen plaatsten waren dus bijkomstig. Maar ik moet bekennen dat je toch nieuwsgierig bent. Na de eerste ronde hebben we ze toch wat in het oog gehouden. En ook onze tijden waren verre van slecht. Met andere woorden, het was voor ons een topdag in Moorslede.”

RT2
BRC

“Ik wil dan ook de servicemensen en iedereen bedanken die geholpen heeft om dit mogelijk te maken. En natuurlijk ook mijn sponsors GL Projects, Pleisterwerken Anthony Degheldere uit Kortemark, Café De Dubbele Arend in Hooglede bij Tom en Gwenda, Dick en co uit Gullegem, Frituur Shellys in Handzame en Slagerij Klavertje in Oostnieuwkerke,” aldus Kenneth Geldhof.

KAMV
RT1
BRC
Michelin en Kronos Tyres zijn klaar voor het Kroon-Oil BRC 2024
BRC
Tom Boonen klaar voor volgend hoofdstuk in zijn rallycarrière.
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
X