Met nummer 49 op de deuren van de BMW 325i en vader Dario Geldhof in het rechterzitje stond ook dit jaar Kenneth Geldhof aan de start in de Rallysprint van Moorslede. Nog voor de seizoenstart vertelde Kenneth ons dat ‘fun’ en ‘zich amuseren’ dit seizoen de sleutelwoorden zullen zijn. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Rallyteam Geldhof vooral voor het spektakel ging.

“We hebben ons goed geamuseerd,” steekt Kenneth van wal. “Het was een geslaagde Rallysprint van Moorslede. Vooraf hadden we reeds aangekondigd dat vooral plezier maken ons hoofddoel was. Zo gezegd, zo gedaan. We zijn dan ook vol voor het spektakel gegaan.  Na afloop van de rally hebben we dan ook veel goede en positieve commentaren gekregen. En eerlijk, zoiets doet deugd. Het geeft ons en het ganse team een goed gevoel.”

“De tijden die we op de tabellen plaatsten waren dus bijkomstig. Maar ik moet bekennen dat je toch nieuwsgierig bent. Na de eerste ronde hebben we ze toch wat in het oog gehouden. En ook onze tijden waren verre van slecht. Met andere woorden, het was voor ons een topdag in Moorslede.”

BRC
KAMV

“Ik wil dan ook de servicemensen en iedereen bedanken die geholpen heeft om dit mogelijk te maken. En natuurlijk ook mijn sponsors GL Projects, Pleisterwerken Anthony Degheldere uit Kortemark, Café De Dubbele Arend in Hooglede bij Tom en Gwenda, Dick en co uit Gullegem, Frituur Shellys in Handzame en Slagerij Klavertje in Oostnieuwkerke,” aldus Kenneth Geldhof.

RT1
RT2
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X