Met nummer 49 op de deuren van de BMW 325i en vader Dario Geldhof in het rechterzitje stond ook dit jaar Kenneth Geldhof aan de start in de Rallysprint van Moorslede. Nog voor de seizoenstart vertelde Kenneth ons dat ‘fun’ en ‘zich amuseren’ dit seizoen de sleutelwoorden zullen zijn. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Rallyteam Geldhof vooral voor het spektakel ging.

“We hebben ons goed geamuseerd,” steekt Kenneth van wal. “Het was een geslaagde Rallysprint van Moorslede. Vooraf hadden we reeds aangekondigd dat vooral plezier maken ons hoofddoel was. Zo gezegd, zo gedaan. We zijn dan ook vol voor het spektakel gegaan.  Na afloop van de rally hebben we dan ook veel goede en positieve commentaren gekregen. En eerlijk, zoiets doet deugd. Het geeft ons en het ganse team een goed gevoel.”

“De tijden die we op de tabellen plaatsten waren dus bijkomstig. Maar ik moet bekennen dat je toch nieuwsgierig bent. Na de eerste ronde hebben we ze toch wat in het oog gehouden. En ook onze tijden waren verre van slecht. Met andere woorden, het was voor ons een topdag in Moorslede.”

KAMV
RallyTime animated

“Ik wil dan ook de servicemensen en iedereen bedanken die geholpen heeft om dit mogelijk te maken. En natuurlijk ook mijn sponsors GL Projects, Pleisterwerken Anthony Degheldere uit Kortemark, Café De Dubbele Arend in Hooglede bij Tom en Gwenda, Dick en co uit Gullegem, Frituur Shellys in Handzame en Slagerij Klavertje in Oostnieuwkerke,” aldus Kenneth Geldhof.

RT2
BRC
BRC
2WD Trophy - Vanton favoriet in Rallye de Wallonie
BRC
HBRC - Emile Tollet mikt op de dubbel in Rallye de Wallonie
BRC
Rallye de Wallonie - Vincent Verschueren: “Onze eigen wedstrijd rijden”
Rally van Wallonië - Thierry Schloesser op titeljacht in Divisie 2
BRC
JBRC - Rallye de Wallonie - Zware concurrentie voor leider Jonas Dewilde
BRC
Genummerde deelnemerslijst Rallye de Wallonie
BRC
Elke BRC Powerstage voortaan live op TV
BRC
Mooi deelnemersveld voor 41ste Rallye de Wallonie
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
X