Brecht Vanden Berghe heeft de smaak helemaal te pakken na zijn debuut als copiloot. Helemaal verwonderlijk is dit niet als je het ons vraagt. In zijn eerste wedstrijd mocht hij immers de nota’s lezen voor Didier Spillebeen. Het werd in Moorslede een geslaagd weekendje voor beide piloten met als beloning de spektakelbeker.

“Het was een zeer leuk weekend,” weet Didier Spillebeen. “Een heel mooi nieuw parcours en een super organisatie van Autoclub Dadizele. En natuurlijk zijn we heel blij met het winnen van de spektakelbeker. Er was een zeer sterke tegenstand waardoor ik dit echt niet verwacht had.”

En net zoals Didier Spillebeen was ook debuterend copiloot Brecht Vanden Berghe zeer tevreden.

RT2
Stannic

“Bij de eerste lus was het nog wat wennen,” vertelt Brecht. “Vooral met de timing van het lezen van de nota’s. Maar al bij al konden we toch nog een mooie tijd neerzetten. Vanaf de tweede lus begon alles wat beter te lopen waardoor we konden proberen om een snellere tijd neer te zetten. Iets waar we ook in slaagden. 9 seconden konden we van onze eerste tijd afpingelen en daar waren we natuurlijk uiterst tevreden mee.”

“Tijdens de laatste 2 lussen slaagden we erin om telkens nog 1,5 sec sneller te gaan. Een geslaagd weekendje zonder veel problemen. Graag wil ik Joris Houf, Kevin Mullebrouck, Jan Mulier en niet te vergeten Didier Spillebeen bedanken voor het geslaagde weekendje! Zeker voor herhaling vatbaar. We zien wel wat de toekomst brengt, maar het is alvast zeker dat het niet bij een eenmalig gebeuren blijft,” aldus Brecht.

63ste OVV
Stannic_animatie
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
BRC
Topaffiche voor de 48ste TAC Rally
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
X