JV-RSM-2017-257

Vorig weekend was het dan zover. Met de BMW E36 stond het team aan de start van de Rallysprint van Moorslede. De wagen aan de finish brengen was het voornaamste doel voor Lorenzo Vandenheede in zijn eerste rallywedstrijd. Daarnaast werd er ook aan supporters en sponsors gedacht.

“Alles is goed verlopen in onze allereerste wedstrijd,” vertelt Lorenzo. “We hebben rustig gereden omdat we zeker wilden finishen. Dit was ons doel en dit is dan ook gelukt. We hebben geen schade gereden of zelfs niet rondgestaan met onze achtertrekker. Daarnaast hebben we geprobeerd om toch voor wat spektakel te zorgen voor de supporters en voor onze sponsors.”

“Buiten een klein probleempje deed de wagen het voortreffelijk. Halverwege de kp’s hadden we wat last van de ontsteking en hield de wagen zo nu en dan in bij het doortrekken. Het was gelijk ik tegen de begrenzer aanreed wat niet het geval was. Dit zullen we eens moeten bekijken en zorgen dat dit probleem opgelost is tegen de TAC Rally in Tielt.”

KAMV
RT1

“Ons serviceteam in samenwerking met Mica autosport was ook perfect en daarvoor willen wij ze dan ook bedanken. Op naar de TAC Rally waar we terug zullen proberen te finishen. En natuurlijk proberen om terug voor wat spektakel te zorgen,” besluit Lorenzo.

Stannic
63ste OVV
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
X