JV-RSM-2017-257

Vorig weekend was het dan zover. Met de BMW E36 stond het team aan de start van de Rallysprint van Moorslede. De wagen aan de finish brengen was het voornaamste doel voor Lorenzo Vandenheede in zijn eerste rallywedstrijd. Daarnaast werd er ook aan supporters en sponsors gedacht.

“Alles is goed verlopen in onze allereerste wedstrijd,” vertelt Lorenzo. “We hebben rustig gereden omdat we zeker wilden finishen. Dit was ons doel en dit is dan ook gelukt. We hebben geen schade gereden of zelfs niet rondgestaan met onze achtertrekker. Daarnaast hebben we geprobeerd om toch voor wat spektakel te zorgen voor de supporters en voor onze sponsors.”

“Buiten een klein probleempje deed de wagen het voortreffelijk. Halverwege de kp’s hadden we wat last van de ontsteking en hield de wagen zo nu en dan in bij het doortrekken. Het was gelijk ik tegen de begrenzer aanreed wat niet het geval was. Dit zullen we eens moeten bekijken en zorgen dat dit probleem opgelost is tegen de TAC Rally in Tielt.”

RallyTime animated
BRC

“Ons serviceteam in samenwerking met Mica autosport was ook perfect en daarvoor willen wij ze dan ook bedanken. Op naar de TAC Rally waar we terug zullen proberen te finishen. En natuurlijk proberen om terug voor wat spektakel te zorgen,” besluit Lorenzo.

BRC
KAMV
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
X