We hebben samen een meer dan geslaagd weekend achter de rug. De wagen deed het fantastisch met een degelijk debuut resultaat tot gevolg. Als enige in klasse B was het dan ook makkelijk om de beker te behalen maar we wilden toch graag nog iets meer.

De eerste ronde moesten de copiloot en ik wat wennen aan de wagen en nota’s. Een minder scherpe tijd van 7.52 (18e tijd) tot gevolg maar toch voldaan. Twee remfoutjes werden enkel met wat verloren tijd bestraft. We hielden de wagen op de baan. Op het einde van de eerste KP bleek er een remprobleem achteraan de wagen te zijn. De service mensen losten dit euvel op en met wat meer vertrouwen konden we van start aan KP2.

KP2 werd een snellere doortocht met een 7.38 (14e tijd). Terug op het zelfde punt even rempunt gemist maar terug zonder schade. KP3 werd een proef zonder foutjes en resulteerde in een 7.32 (10e tijd).

VAS
RT1

Op de laatste proef reden we hetzelfde tempo. Enkele snellere bochten resulteerden in een 7.29 (7e tijd). 52e plaats algemeen, 10e in divisie 1-2 en 1e in de klasse. Met deze resultaten kunnen we echt niet anders dan tevreden terugkijken op het weekend.

Bij deze wens ik nog het volledige serviceteam en cateringteam te bedanken voor de steun en het vertrouwen. De sponsors ‘De Lange Max – Koekelare’, ‘T baguetje – Hooglede’ en ‘GL Projects’ wens ik bij deze ook uitdrukkelijk te bedanken.

KAMV
RT2
BRC
Michelin en Kronos Tyres zijn klaar voor het Kroon-Oil BRC 2024
BRC
Tom Boonen klaar voor volgend hoofdstuk in zijn rallycarrière.
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
X