We hebben samen een meer dan geslaagd weekend achter de rug. De wagen deed het fantastisch met een degelijk debuut resultaat tot gevolg. Als enige in klasse B was het dan ook makkelijk om de beker te behalen maar we wilden toch graag nog iets meer.

De eerste ronde moesten de copiloot en ik wat wennen aan de wagen en nota’s. Een minder scherpe tijd van 7.52 (18e tijd) tot gevolg maar toch voldaan. Twee remfoutjes werden enkel met wat verloren tijd bestraft. We hielden de wagen op de baan. Op het einde van de eerste KP bleek er een remprobleem achteraan de wagen te zijn. De service mensen losten dit euvel op en met wat meer vertrouwen konden we van start aan KP2.

KP2 werd een snellere doortocht met een 7.38 (14e tijd). Terug op het zelfde punt even rempunt gemist maar terug zonder schade. KP3 werd een proef zonder foutjes en resulteerde in een 7.32 (10e tijd).

KAMV
BRC

Op de laatste proef reden we hetzelfde tempo. Enkele snellere bochten resulteerden in een 7.29 (7e tijd). 52e plaats algemeen, 10e in divisie 1-2 en 1e in de klasse. Met deze resultaten kunnen we echt niet anders dan tevreden terugkijken op het weekend.

Bij deze wens ik nog het volledige serviceteam en cateringteam te bedanken voor de steun en het vertrouwen. De sponsors ‘De Lange Max – Koekelare’, ‘T baguetje – Hooglede’ en ‘GL Projects’ wens ik bij deze ook uitdrukkelijk te bedanken.

RT2
BRC
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X