We hebben samen een meer dan geslaagd weekend achter de rug. De wagen deed het fantastisch met een degelijk debuut resultaat tot gevolg. Als enige in klasse B was het dan ook makkelijk om de beker te behalen maar we wilden toch graag nog iets meer.

De eerste ronde moesten de copiloot en ik wat wennen aan de wagen en nota’s. Een minder scherpe tijd van 7.52 (18e tijd) tot gevolg maar toch voldaan. Twee remfoutjes werden enkel met wat verloren tijd bestraft. We hielden de wagen op de baan. Op het einde van de eerste KP bleek er een remprobleem achteraan de wagen te zijn. De service mensen losten dit euvel op en met wat meer vertrouwen konden we van start aan KP2.

VAS
RT1

KP2 werd een snellere doortocht met een 7.38 (14e tijd). Terug op het zelfde punt even rempunt gemist maar terug zonder schade. KP3 werd een proef zonder foutjes en resulteerde in een 7.32 (10e tijd).

Op de laatste proef reden we hetzelfde tempo. Enkele snellere bochten resulteerden in een 7.29 (7e tijd). 52e plaats algemeen, 10e in divisie 1-2 en 1e in de klasse. Met deze resultaten kunnen we echt niet anders dan tevreden terugkijken op het weekend.

Bij deze wens ik nog het volledige serviceteam en cateringteam te bedanken voor de steun en het vertrouwen. De sponsors ‘De Lange Max – Koekelare’, ‘T baguetje – Hooglede’ en ‘GL Projects’ wens ik bij deze ook uitdrukkelijk te bedanken.

RT1
Stannic_animatie
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X