We hebben samen een meer dan geslaagd weekend achter de rug. De wagen deed het fantastisch met een degelijk debuut resultaat tot gevolg. Als enige in klasse B was het dan ook makkelijk om de beker te behalen maar we wilden toch graag nog iets meer.

De eerste ronde moesten de copiloot en ik wat wennen aan de wagen en nota’s. Een minder scherpe tijd van 7.52 (18e tijd) tot gevolg maar toch voldaan. Twee remfoutjes werden enkel met wat verloren tijd bestraft. We hielden de wagen op de baan. Op het einde van de eerste KP bleek er een remprobleem achteraan de wagen te zijn. De service mensen losten dit euvel op en met wat meer vertrouwen konden we van start aan KP2.

KP2 werd een snellere doortocht met een 7.38 (14e tijd). Terug op het zelfde punt even rempunt gemist maar terug zonder schade. KP3 werd een proef zonder foutjes en resulteerde in een 7.32 (10e tijd).

VAS
BRC

Op de laatste proef reden we hetzelfde tempo. Enkele snellere bochten resulteerden in een 7.29 (7e tijd). 52e plaats algemeen, 10e in divisie 1-2 en 1e in de klasse. Met deze resultaten kunnen we echt niet anders dan tevreden terugkijken op het weekend.

Bij deze wens ik nog het volledige serviceteam en cateringteam te bedanken voor de steun en het vertrouwen. De sponsors ‘De Lange Max – Koekelare’, ‘T baguetje – Hooglede’ en ‘GL Projects’ wens ik bij deze ook uitdrukkelijk te bedanken.

VAS
RallyTime animated
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
X