RV-Haspengouw-Z-142

De kop is eraf, zaterdag ging het BRC in Landen met de rally van Haspengouw van start met veel modder. In de namiddag was er een frisse voorjaarszon waardoor het snel opdroogde. De modder zorgde in de beginfase echter voor zeer gladde wegen met verschillende spectaculaire schuivers.

Zo verdwenen er de eerste proeven maar liest 3 snelle M-Cup teams van de tabellen wegens schuivers waardoor ze tot de opgave werden gedwongen. In deze moeilijke omstandigheden slaagden we erin om foutloos te blijven en een belangrijke kloof te slaan met onze rechtstreekse concurrenten. Bij de eerste service na 4 proeven stonden we op een schitterde 7de plaats algemeen tussen het 4×4 geweld en hadden we de leiding in handen in de M-Cup met een voorsprong van reeds bijna 2 minuten. Deze positie hebben we zonder grote problemen kunnen handhaven tot het einde van de wedstrijd. We zijn hiermee eveneens eerste 2-wiel aangedreven wagen.

De M3 was met de nieuwe Samsonas versnellingsbak super snel en super efficiënt! De service heeft een perfecte taak volbracht en de bemanning waren in topvorm dankzij perfecte nota’s. Bedankt iedereen!

BRC
VAS

Dit is meteen een onverhoopte sterke start van het kampioenschap voor ons. Niet alleen nemen we de leiding in handen in de M-Cup, maar we staan voorlopig zelfs ex-aequo 3de algemeen in het Belgisch Kampioenschap (BRC) na Princen, Verschueren en ex-aequo met Abbring met de officiële Peugeot fabriekswagen.

Vol ongeduld wachten we al op de volgende M-Cup wedstrijd : de TAC Rally te Tielt op zaterdag 8 april.

BRC
RallyTime animated
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X