RV-Haspengouw-Z-142

De kop is eraf, zaterdag ging het BRC in Landen met de rally van Haspengouw van start met veel modder. In de namiddag was er een frisse voorjaarszon waardoor het snel opdroogde. De modder zorgde in de beginfase echter voor zeer gladde wegen met verschillende spectaculaire schuivers.

Zo verdwenen er de eerste proeven maar liest 3 snelle M-Cup teams van de tabellen wegens schuivers waardoor ze tot de opgave werden gedwongen. In deze moeilijke omstandigheden slaagden we erin om foutloos te blijven en een belangrijke kloof te slaan met onze rechtstreekse concurrenten. Bij de eerste service na 4 proeven stonden we op een schitterde 7de plaats algemeen tussen het 4×4 geweld en hadden we de leiding in handen in de M-Cup met een voorsprong van reeds bijna 2 minuten. Deze positie hebben we zonder grote problemen kunnen handhaven tot het einde van de wedstrijd. We zijn hiermee eveneens eerste 2-wiel aangedreven wagen.

De M3 was met de nieuwe Samsonas versnellingsbak super snel en super efficiënt! De service heeft een perfecte taak volbracht en de bemanning waren in topvorm dankzij perfecte nota’s. Bedankt iedereen!

RT2
KAMV

Dit is meteen een onverhoopte sterke start van het kampioenschap voor ons. Niet alleen nemen we de leiding in handen in de M-Cup, maar we staan voorlopig zelfs ex-aequo 3de algemeen in het Belgisch Kampioenschap (BRC) na Princen, Verschueren en ex-aequo met Abbring met de officiële Peugeot fabriekswagen.

Vol ongeduld wachten we al op de volgende M-Cup wedstrijd : de TAC Rally te Tielt op zaterdag 8 april.

RallyTime animated
RT1
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
X