De eerste wedstrijd van het seizoen zullen we aan de start staan van de “Routes du nord”. Het belooft een uitdaging te worden. Vorig jaar ging deze wedstrijd niet door. Dit jaar pakken ze bij onze Noord-Franse buren uit met een volledig vernieuwde organisatie en dito parcours. Een kolfje naar de hand van ons rallyteam!

Wij zijn al enkele jaren compleet uitgekeken op wedstrijden die al 20 jaar dezelfde wegen afrijden (als op een circuit) en genieten vooral van de rally’s die durven vernieuwing brengen. Deze wedstrijden zijn uiteraard een stuk moeilijker, en vragen een stuk meer inzet en kennis van piloot en copiloot, maar geven bijgevolg ook des te meer voldoening.

Deze winter hebben we met ons team keihard gewerkt om de wagen weer volledig klaar te maken voor het nieuwe seizoen. Ondertussen werd deze ook in een compleet nieuw jasje gestoken waarvoor dank aan Partyspace.  Nu de EVO tiptop in orde staat en ook de rest van het team weer in topconditie is na de lange wintermaanden, zijn we er helemaal klaar voor om er in te vliegen in de “Routes du Nord” met co van dienst Sandro Plancke.

KAMV
VAS

We gaan ons zoals gewoonlijk in de eerste plaats goed amuseren en hopen in de kantlijn op een plaatsje in de top tien. De rest van het seizoen brengt ons later nog naar wat meer onbekende wegen en avontuur in Touquet en Antibes!

Maar nu alvast hopend op een goed start van het seizoen juist over de grens!

Sportieve Groeten,

Rallyteam Filip Pyck

KAMV
BRC
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X