De eerste wedstrijd van het seizoen zullen we aan de start staan van de “Routes du nord”. Het belooft een uitdaging te worden. Vorig jaar ging deze wedstrijd niet door. Dit jaar pakken ze bij onze Noord-Franse buren uit met een volledig vernieuwde organisatie en dito parcours. Een kolfje naar de hand van ons rallyteam!

Wij zijn al enkele jaren compleet uitgekeken op wedstrijden die al 20 jaar dezelfde wegen afrijden (als op een circuit) en genieten vooral van de rally’s die durven vernieuwing brengen. Deze wedstrijden zijn uiteraard een stuk moeilijker, en vragen een stuk meer inzet en kennis van piloot en copiloot, maar geven bijgevolg ook des te meer voldoening.

Deze winter hebben we met ons team keihard gewerkt om de wagen weer volledig klaar te maken voor het nieuwe seizoen. Ondertussen werd deze ook in een compleet nieuw jasje gestoken waarvoor dank aan Partyspace.  Nu de EVO tiptop in orde staat en ook de rest van het team weer in topconditie is na de lange wintermaanden, zijn we er helemaal klaar voor om er in te vliegen in de “Routes du Nord” met co van dienst Sandro Plancke.

RT1
KAMV

We gaan ons zoals gewoonlijk in de eerste plaats goed amuseren en hopen in de kantlijn op een plaatsje in de top tien. De rest van het seizoen brengt ons later nog naar wat meer onbekende wegen en avontuur in Touquet en Antibes!

Maar nu alvast hopend op een goed start van het seizoen juist over de grens!

Sportieve Groeten,

Rallyteam Filip Pyck

RT1
BRC
BRC
Michelin en Kronos Tyres zijn klaar voor het Kroon-Oil BRC 2024
BRC
Tom Boonen klaar voor volgend hoofdstuk in zijn rallycarrière.
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
X