De eerste wedstrijd van het seizoen zullen we aan de start staan van de “Routes du nord”. Het belooft een uitdaging te worden. Vorig jaar ging deze wedstrijd niet door. Dit jaar pakken ze bij onze Noord-Franse buren uit met een volledig vernieuwde organisatie en dito parcours. Een kolfje naar de hand van ons rallyteam!

Wij zijn al enkele jaren compleet uitgekeken op wedstrijden die al 20 jaar dezelfde wegen afrijden (als op een circuit) en genieten vooral van de rally’s die durven vernieuwing brengen. Deze wedstrijden zijn uiteraard een stuk moeilijker, en vragen een stuk meer inzet en kennis van piloot en copiloot, maar geven bijgevolg ook des te meer voldoening.

Deze winter hebben we met ons team keihard gewerkt om de wagen weer volledig klaar te maken voor het nieuwe seizoen. Ondertussen werd deze ook in een compleet nieuw jasje gestoken waarvoor dank aan Partyspace.  Nu de EVO tiptop in orde staat en ook de rest van het team weer in topconditie is na de lange wintermaanden, zijn we er helemaal klaar voor om er in te vliegen in de “Routes du Nord” met co van dienst Sandro Plancke.

RallyTime animated
VAS

We gaan ons zoals gewoonlijk in de eerste plaats goed amuseren en hopen in de kantlijn op een plaatsje in de top tien. De rest van het seizoen brengt ons later nog naar wat meer onbekende wegen en avontuur in Touquet en Antibes!

Maar nu alvast hopend op een goed start van het seizoen juist over de grens!

Sportieve Groeten,

Rallyteam Filip Pyck

RT2
VAS
Rally van Wallonië - Thierry Schloesser op titeljacht in Divisie 2
BRC
JBRC - Rallye de Wallonie - Zware concurrentie voor leider Jonas Dewilde
BRC
Genummerde deelnemerslijst Rallye de Wallonie
BRC
Elke BRC Powerstage voortaan live op TV
BRC
Mooi deelnemersveld voor 41ste Rallye de Wallonie
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
X