De ConXioN Omloop van Vlaanderen staat traditioneel in het eerste weekend van september op de agenda van het Belgian Rally Championship. Dit jaar valt dit weekend samen met het begin van de maand. En ook al lijkt dit nog mijlenver weg, de organisatie komt nu reeds met de eerste info naar buiten.

Op vrijdagavond 1 september krijgen de deelnemers opnieuw 5 proeven op het menu. Het concept van vorig jaar blijft overeind. Zo worden er op zaterdag 14 proeven afgewerkt. De deelnemers aan het RACB Criterium zullen 9 proeven rijden op zaterdag waarvan 1x de wellicht vernieuwde KP Zoning.

Dat KP Zoning wijzigt, staat nog niet 100% vast. KP Passendale wijzigt alvast wel grondig. De andere KP’s zouden identiek zijn aan de KP’s in 2016 zoals je hier op de website kan zien www.omloopvanvlaanderen.be

KAMV
63ste OVV

Stannic_animatie
KAMV
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
X