De ConXioN Omloop van Vlaanderen staat traditioneel in het eerste weekend van september op de agenda van het Belgian Rally Championship. Dit jaar valt dit weekend samen met het begin van de maand. En ook al lijkt dit nog mijlenver weg, de organisatie komt nu reeds met de eerste info naar buiten.

Op vrijdagavond 1 september krijgen de deelnemers opnieuw 5 proeven op het menu. Het concept van vorig jaar blijft overeind. Zo worden er op zaterdag 14 proeven afgewerkt. De deelnemers aan het RACB Criterium zullen 9 proeven rijden op zaterdag waarvan 1x de wellicht vernieuwde KP Zoning.

Dat KP Zoning wijzigt, staat nog niet 100% vast. KP Passendale wijzigt alvast wel grondig. De andere KP’s zouden identiek zijn aan de KP’s in 2016 zoals je hier op de website kan zien www.omloopvanvlaanderen.be

RT1
RT2

RT1
RallyTime animated
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X