Big surprise. Deze hadden we niet zien aankomen en mag dan ook een grote verrassing genoemd worden. Benoît Allart ruilt de Skoda Fabia WRC voor een Skoda Fabia R5 en zal in 7 BRC wedstrijden starten. Het Belgian Rally Championship heeft er bij deze meteen een titelkandidaat bij.

Benoît Allart en de Skoda Fabia WRC. Na twee seizoenen komt er een einde aan dit huwelijk. Slecht nieuws voor de liefhebbers van WRC wagens. Ook hij maakt de overstap naar de R5 categorie. Binnen twee weken staat Benoît Allart aan de start van de Rally van Haspengouw met de Skoda Fabia R5 van SAN Mazuin. Een wagen waarmee we Xavier Bouche en Cédric Cherain aan het werk zagen in 2016.

VAS
Stannic

Goed nieuws voor de spanning in het Belgian Rally Championschip. Het blijft immers niet bij deze ene wedstrijd in de Haspengouwse streek. Met 7 BRC wedstrijden op het programma mag je hem gerust bij de titelkandidaten zetten. We zullen Benoît Allart samen met copiloot Kevin Fernandez aan het werk zien in volgende wedstrijden: Rally van Haspengouw, Spa Rally, TAC Rally, Rallye de Wallonie, Sezoens Rally, East Belgian Rally en de Rallye du Condroz.

63ste OVV
VAS
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X