Big surprise. Deze hadden we niet zien aankomen en mag dan ook een grote verrassing genoemd worden. Benoît Allart ruilt de Skoda Fabia WRC voor een Skoda Fabia R5 en zal in 7 BRC wedstrijden starten. Het Belgian Rally Championship heeft er bij deze meteen een titelkandidaat bij.

Benoît Allart en de Skoda Fabia WRC. Na twee seizoenen komt er een einde aan dit huwelijk. Slecht nieuws voor de liefhebbers van WRC wagens. Ook hij maakt de overstap naar de R5 categorie. Binnen twee weken staat Benoît Allart aan de start van de Rally van Haspengouw met de Skoda Fabia R5 van SAN Mazuin. Een wagen waarmee we Xavier Bouche en Cédric Cherain aan het werk zagen in 2016.

Goed nieuws voor de spanning in het Belgian Rally Championschip. Het blijft immers niet bij deze ene wedstrijd in de Haspengouwse streek. Met 7 BRC wedstrijden op het programma mag je hem gerust bij de titelkandidaten zetten. We zullen Benoît Allart samen met copiloot Kevin Fernandez aan het werk zien in volgende wedstrijden: Rally van Haspengouw, Spa Rally, TAC Rally, Rallye de Wallonie, Sezoens Rally, East Belgian Rally en de Rallye du Condroz.

RT2
VAS

VAS
RT2
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X