Big surprise. Deze hadden we niet zien aankomen en mag dan ook een grote verrassing genoemd worden. Benoît Allart ruilt de Skoda Fabia WRC voor een Skoda Fabia R5 en zal in 7 BRC wedstrijden starten. Het Belgian Rally Championship heeft er bij deze meteen een titelkandidaat bij.

Benoît Allart en de Skoda Fabia WRC. Na twee seizoenen komt er een einde aan dit huwelijk. Slecht nieuws voor de liefhebbers van WRC wagens. Ook hij maakt de overstap naar de R5 categorie. Binnen twee weken staat Benoît Allart aan de start van de Rally van Haspengouw met de Skoda Fabia R5 van SAN Mazuin. Een wagen waarmee we Xavier Bouche en Cédric Cherain aan het werk zagen in 2016.

Goed nieuws voor de spanning in het Belgian Rally Championschip. Het blijft immers niet bij deze ene wedstrijd in de Haspengouwse streek. Met 7 BRC wedstrijden op het programma mag je hem gerust bij de titelkandidaten zetten. We zullen Benoît Allart samen met copiloot Kevin Fernandez aan het werk zien in volgende wedstrijden: Rally van Haspengouw, Spa Rally, TAC Rally, Rallye de Wallonie, Sezoens Rally, East Belgian Rally en de Rallye du Condroz.

RallyTime animated
BRC

VAS
RT2
BRC
Michelin en Kronos Tyres zijn klaar voor het Kroon-Oil BRC 2024
BRC
Tom Boonen klaar voor volgend hoofdstuk in zijn rallycarrière.
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
X