Big surprise. Deze hadden we niet zien aankomen en mag dan ook een grote verrassing genoemd worden. Benoît Allart ruilt de Skoda Fabia WRC voor een Skoda Fabia R5 en zal in 7 BRC wedstrijden starten. Het Belgian Rally Championship heeft er bij deze meteen een titelkandidaat bij.

Benoît Allart en de Skoda Fabia WRC. Na twee seizoenen komt er een einde aan dit huwelijk. Slecht nieuws voor de liefhebbers van WRC wagens. Ook hij maakt de overstap naar de R5 categorie. Binnen twee weken staat Benoît Allart aan de start van de Rally van Haspengouw met de Skoda Fabia R5 van SAN Mazuin. Een wagen waarmee we Xavier Bouche en Cédric Cherain aan het werk zagen in 2016.

Goed nieuws voor de spanning in het Belgian Rally Championschip. Het blijft immers niet bij deze ene wedstrijd in de Haspengouwse streek. Met 7 BRC wedstrijden op het programma mag je hem gerust bij de titelkandidaten zetten. We zullen Benoît Allart samen met copiloot Kevin Fernandez aan het werk zien in volgende wedstrijden: Rally van Haspengouw, Spa Rally, TAC Rally, Rallye de Wallonie, Sezoens Rally, East Belgian Rally en de Rallye du Condroz.

RT1
BRC

KAMV
VAS
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
X