RG-Rallysport brengt dit jaar twee teams aan de start van de Legend Boucles Classic. Twee teams die op verschillende punten wel zeer afwijkend zijn. Dat is het minste wat je kan zeggen. Zal het verschil aan de eindmeet ook zo groot zijn? Antwoord op die vraag op zondag 19 februari.

Aan de ene zijde hebben we een team met echte routiniers. De heren zijn reeds aan hun 8ste deelname toe. Rik Dumortier en Bert Werniers starten met de ondertussen niet meer weg te denken Citroën 2CV.

Aan de andere kant hebben we een team rookies wat de Boucles betreft. Het nieuwe, jonge en ook dynamische team maakt zijn debuut in de Legend Boucles Classic. Glenn Rogiers en Olivier Dupont brengen er de Volvo 343 aan de start.

Stannic_animatie
63ste OVV

Qua anciënniteit een groot verschil van ongeveer 50 jaar (de eerlijkheid gebiedt ons om erbij te vertellen dat we, naast de leeftijd van de piloten, ook de leeftijd van de wagens in rekening hebben gebracht). 8ste deelname tegenover 1ste deelname. Ervaring dus versus jong enthousiasme. Daarnaast is er een groot verschil qua aantal PK’s. Om en bij de 80 paarden, dat kan al tellen. Of het verschil aan de eindmeet even groot is, valt af te wachten. Haalt de ervaring het? Of zijn de PK’s doorslaggevend. Bastogne en omstreken is de ‘place to be’ wanneer je het ‘live’ wil volgen op 18 & 19 februari.

Eén ding hebben deze twee sympathieke teams wel gemeen. Namelijk RG-Rallysport, met rallyspecialist-selfmade man Geert & weldoener/traiteur Maria Rogiers op kop, vergezeld van technieker-komiek Johan Vanhecke, zullen dit rallyweekend met volle inzet verzorgen.

63ste OVV
KAMV
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X