Goderis-1

Glenn Goderis wil samen met vriendin Claudia Bakeland een programma à la carte rijden in het VAS kampioenschap. De Peugeot 106 staat klaar. Het programma is uitgestippeld. Hoeveel wedstrijden er effectief gereden worden, zal afhangen van het budget. Eind februari organiseert het team alvast een eetfestijn om de kas wat extra te spekken.

“Het is de bedoeling om dit seizoen een vijf à zes wedstrijden te rijden,” begint Glen Goderis. “Een programma vergelijkbaar met vorig seizoen. Onze eerste rally wordt normaal gezien de Rallysprint van Moorslede. Daarnaast starten we normaal gezien ook in de Short Rally van de Monteberg, ORC Canal Rally, TBR Rally sprint, Aarova Short Rally en tot slot in de Hemicuda Rally. Maar dit alles is onder voorbehoud. Het zal afhangen van het beschikbare budget. De ORC Canal Rally zou ik in ieder geval zeer graag rijden. Het parcours passeert immers zo goed als langs ons atelier.”

Stannic_animatie
RT1

“Mijn vriendin, Claudia Bakeland, zal dit seizoen in alle wedstrijden meegaan als co. Dat heeft natuurlijk een effect op het budget. Alles komt nu immers uit dezelfde kas. Eind februari geven we een eetfestijn en we hopen zo nog een extraatje in de kassa te krijgen.”

“De wagen is er klaar voor. Veel hebben we niet veranderd. Alles is nagekeken en hier en daar zijn er wat herstellingswerkjes gedaan. Daarnaast hebben we ook een aanpassing van de remmen gedaan. De service doen we zelf met de hulp van mijn vader. Voor en na de wedstrijden kunnen we altijd rekenen op de hulp van Mica autosport, die we zeker willen bedanken. De meeste sponsors van vorig jaar zijn ons trouw gebleven en willen we natuurlijk bedanken. Hier onder Sunset Bowling Kortrijk, Cannie grondwerken en ook een derde sponsor waarvan de naam veranderd,” besluit Glenn.

Iedereen die Glenn en Claudia wil steunen, kan dit doen door deel te nemen aan het eetfestijn eind februari. Meer informatie via deze link https://www.facebook.com/events/207983449653336/

RT2
RallyTime animated
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X