Goderis-1

Glenn Goderis wil samen met vriendin Claudia Bakeland een programma à la carte rijden in het VAS kampioenschap. De Peugeot 106 staat klaar. Het programma is uitgestippeld. Hoeveel wedstrijden er effectief gereden worden, zal afhangen van het budget. Eind februari organiseert het team alvast een eetfestijn om de kas wat extra te spekken.

“Het is de bedoeling om dit seizoen een vijf à zes wedstrijden te rijden,” begint Glen Goderis. “Een programma vergelijkbaar met vorig seizoen. Onze eerste rally wordt normaal gezien de Rallysprint van Moorslede. Daarnaast starten we normaal gezien ook in de Short Rally van de Monteberg, ORC Canal Rally, TBR Rally sprint, Aarova Short Rally en tot slot in de Hemicuda Rally. Maar dit alles is onder voorbehoud. Het zal afhangen van het beschikbare budget. De ORC Canal Rally zou ik in ieder geval zeer graag rijden. Het parcours passeert immers zo goed als langs ons atelier.”

“Mijn vriendin, Claudia Bakeland, zal dit seizoen in alle wedstrijden meegaan als co. Dat heeft natuurlijk een effect op het budget. Alles komt nu immers uit dezelfde kas. Eind februari geven we een eetfestijn en we hopen zo nog een extraatje in de kassa te krijgen.”

KAMV
RT1

“De wagen is er klaar voor. Veel hebben we niet veranderd. Alles is nagekeken en hier en daar zijn er wat herstellingswerkjes gedaan. Daarnaast hebben we ook een aanpassing van de remmen gedaan. De service doen we zelf met de hulp van mijn vader. Voor en na de wedstrijden kunnen we altijd rekenen op de hulp van Mica autosport, die we zeker willen bedanken. De meeste sponsors van vorig jaar zijn ons trouw gebleven en willen we natuurlijk bedanken. Hier onder Sunset Bowling Kortrijk, Cannie grondwerken en ook een derde sponsor waarvan de naam veranderd,” besluit Glenn.

Iedereen die Glenn en Claudia wil steunen, kan dit doen door deel te nemen aan het eetfestijn eind februari. Meer informatie via deze link https://www.facebook.com/events/207983449653336/

BRC
KAMV
Rally van Wallonië - Thierry Schloesser op titeljacht in Divisie 2
BRC
JBRC - Rallye de Wallonie - Zware concurrentie voor leider Jonas Dewilde
BRC
Genummerde deelnemerslijst Rallye de Wallonie
BRC
Elke BRC Powerstage voortaan live op TV
BRC
Mooi deelnemersveld voor 41ste Rallye de Wallonie
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
X