Een zestal wedstrijden met de BMW M3. Wedstrijden in het RACB Criterium, VAS en ASAF kampioenschap. Dat staat er op het programma van Tom Simonis en Dirk Smolders.

“We gaan de wagen enkele evoluties geven,” vertelt Tom Simonis. “Zo is de sequentiële versnellingsbak reeds besteld en gaan we onder andere de remmen van de wagen aanpassen. Het is de bedoeling om de wagen klaar te krijgen voor de Rally van Haspengouw.”

“Als de wagen tijdig klaar is, starten we in Landen in het RACB Criterium. Na de Rally van Haspengouw is het de bedoeling om te starten in de Rallye de Hannut, Sezoensrally, Critérium Jean-Louis Dumont, East Belgian Rally en als afsluiter van het seizoen de Rally van Zuid-Limburg.”

VAS
RT2

“Ik kijk vooral uit om te starten in de Rallye de Hannut en het Critérium Jean-Louis Dumont. Twee wedstrijden die ik al enkele jaren niet meer gereden heb. Twee wedstrijden met heel mooie KP’s. Ook de Sezoensrally en de East Belgian Rally staan met stip genoteerd in mijn agenda. Deze wedstrijden hebben we vorig jaar leren kennen en hebben ook super mooie proeven.”

“Tot slot wil ik onze partners nog bedanken. Onder andere ING Jeuk, FSI Bvba en So-Lution sprl.  Ook zeker Nick Timmermans van TPTuning voor de preparatie van de wagen en de familie Remilly voor de service op de wedstrijden. En daarnaast ook al de mensen die ons steunen om volop van onze hobby te genieten.”

Stannic
RT1
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
X