Een zestal wedstrijden met de BMW M3. Wedstrijden in het RACB Criterium, VAS en ASAF kampioenschap. Dat staat er op het programma van Tom Simonis en Dirk Smolders.

“We gaan de wagen enkele evoluties geven,” vertelt Tom Simonis. “Zo is de sequentiële versnellingsbak reeds besteld en gaan we onder andere de remmen van de wagen aanpassen. Het is de bedoeling om de wagen klaar te krijgen voor de Rally van Haspengouw.”

“Als de wagen tijdig klaar is, starten we in Landen in het RACB Criterium. Na de Rally van Haspengouw is het de bedoeling om te starten in de Rallye de Hannut, Sezoensrally, Critérium Jean-Louis Dumont, East Belgian Rally en als afsluiter van het seizoen de Rally van Zuid-Limburg.”

Stannic_animatie
VAS

“Ik kijk vooral uit om te starten in de Rallye de Hannut en het Critérium Jean-Louis Dumont. Twee wedstrijden die ik al enkele jaren niet meer gereden heb. Twee wedstrijden met heel mooie KP’s. Ook de Sezoensrally en de East Belgian Rally staan met stip genoteerd in mijn agenda. Deze wedstrijden hebben we vorig jaar leren kennen en hebben ook super mooie proeven.”

“Tot slot wil ik onze partners nog bedanken. Onder andere ING Jeuk, FSI Bvba en So-Lution sprl.  Ook zeker Nick Timmermans van TPTuning voor de preparatie van de wagen en de familie Remilly voor de service op de wedstrijden. En daarnaast ook al de mensen die ons steunen om volop van onze hobby te genieten.”

Stannic_animatie
RT2
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
X