Een zestal wedstrijden met de BMW M3. Wedstrijden in het RACB Criterium, VAS en ASAF kampioenschap. Dat staat er op het programma van Tom Simonis en Dirk Smolders.

“We gaan de wagen enkele evoluties geven,” vertelt Tom Simonis. “Zo is de sequentiële versnellingsbak reeds besteld en gaan we onder andere de remmen van de wagen aanpassen. Het is de bedoeling om de wagen klaar te krijgen voor de Rally van Haspengouw.”

“Als de wagen tijdig klaar is, starten we in Landen in het RACB Criterium. Na de Rally van Haspengouw is het de bedoeling om te starten in de Rallye de Hannut, Sezoensrally, Critérium Jean-Louis Dumont, East Belgian Rally en als afsluiter van het seizoen de Rally van Zuid-Limburg.”

VAS
RallyTime animated

“Ik kijk vooral uit om te starten in de Rallye de Hannut en het Critérium Jean-Louis Dumont. Twee wedstrijden die ik al enkele jaren niet meer gereden heb. Twee wedstrijden met heel mooie KP’s. Ook de Sezoensrally en de East Belgian Rally staan met stip genoteerd in mijn agenda. Deze wedstrijden hebben we vorig jaar leren kennen en hebben ook super mooie proeven.”

“Tot slot wil ik onze partners nog bedanken. Onder andere ING Jeuk, FSI Bvba en So-Lution sprl.  Ook zeker Nick Timmermans van TPTuning voor de preparatie van de wagen en de familie Remilly voor de service op de wedstrijden. En daarnaast ook al de mensen die ons steunen om volop van onze hobby te genieten.”

RT2
KAMV
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X