Ook Laurent Léonard heeft zijn huiswerk bijna klaar. Het programma ligt zo goed als vast. Er blijven nog twee keuze mogelijkheden over wat betreft de wagen. Volgende week wordt de beslissing genomen. Een super gemotiveerde Laurent laat ons nu reeds in zijn kaarten kijken.

“We hebben enkele nieuwe sponsors gevonden,” lacht Laurent Léonard. “Ik ben super gemotiveerd om aan het nieuwe seizoen te beginnen. De namen van de sponsors kan ik nog niet bekend maken. Er is afgesproken met deze 2 sponsors dat ze het nieuws zelf mogen brengen. Daarnaast kan ik verder rekenen op de steun van Devidents, Piragri, Ficogest en Iso toit.”

RT1
RT2

Met welke wagen Laurent gaat rijden, ligt nog niet helemaal vast. We kunnen wel reeds vertellen dat de 2 wagens, die er over blijven op de short list, zeker tot de verbeelding spreken van vele rallyfans. In welke wedstrijden het team aan de start komt, ligt wel al zo goed als vast.

“Volgende week beslissen we met welke wagen we gaan rijden. Er zijn nog twee wagens in de running. Het gaat tussen de Fabia WRC van Eric Cunin en een Franse Porsche 997 GT3 RS,” aldus Laurent. “We starten ons seizoen in de Rallye des Ardennes. Een wedstrijd die ik graag zou winnen. Daarna is het de beurt aan de Rallye de Wallonie. Voor mij persoonlijk de belangrijkste wedstrijd. Verder willen we ook starten in de Rallye Sprint de Haillot, Rallye de la Famenne en Rallye du Condroz. Jean-Michel Hubin zal alvast 3x plaatsnemen in het rechterzitje.”

“In de Rallye Sprint de Haillot rijd ik met mijn sponsor Piragri. Misschien dat we daar starten met mijn BMW M3. Ook in de Condroz kan het zijn dat we met de M3 rijden, puur voor het plezier. Omwille van een van de nieuwe sponsors, zou het kunnen dat we ook nog een rally rijden in Vlaanderen. Maar daarover is nog geen beslissing genomen,” besluit Laurent Léonard.

RallyTime animated
RT2
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X