Ook Laurent Léonard heeft zijn huiswerk bijna klaar. Het programma ligt zo goed als vast. Er blijven nog twee keuze mogelijkheden over wat betreft de wagen. Volgende week wordt de beslissing genomen. Een super gemotiveerde Laurent laat ons nu reeds in zijn kaarten kijken.

“We hebben enkele nieuwe sponsors gevonden,” lacht Laurent Léonard. “Ik ben super gemotiveerd om aan het nieuwe seizoen te beginnen. De namen van de sponsors kan ik nog niet bekend maken. Er is afgesproken met deze 2 sponsors dat ze het nieuws zelf mogen brengen. Daarnaast kan ik verder rekenen op de steun van Devidents, Piragri, Ficogest en Iso toit.”

Met welke wagen Laurent gaat rijden, ligt nog niet helemaal vast. We kunnen wel reeds vertellen dat de 2 wagens, die er over blijven op de short list, zeker tot de verbeelding spreken van vele rallyfans. In welke wedstrijden het team aan de start komt, ligt wel al zo goed als vast.

BRC
63ste OVV

“Volgende week beslissen we met welke wagen we gaan rijden. Er zijn nog twee wagens in de running. Het gaat tussen de Fabia WRC van Eric Cunin en een Franse Porsche 997 GT3 RS,” aldus Laurent. “We starten ons seizoen in de Rallye des Ardennes. Een wedstrijd die ik graag zou winnen. Daarna is het de beurt aan de Rallye de Wallonie. Voor mij persoonlijk de belangrijkste wedstrijd. Verder willen we ook starten in de Rallye Sprint de Haillot, Rallye de la Famenne en Rallye du Condroz. Jean-Michel Hubin zal alvast 3x plaatsnemen in het rechterzitje.”

“In de Rallye Sprint de Haillot rijd ik met mijn sponsor Piragri. Misschien dat we daar starten met mijn BMW M3. Ook in de Condroz kan het zijn dat we met de M3 rijden, puur voor het plezier. Omwille van een van de nieuwe sponsors, zou het kunnen dat we ook nog een rally rijden in Vlaanderen. Maar daarover is nog geen beslissing genomen,” besluit Laurent Léonard.

KAMV
RT1
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
X