Net zoals de voorbije twee jaren leest Frank Werner de nota’s voor Tom Ceuppens. In de ondertussen vertrouwde BMW 130i zullen ze opnieuw de strijd aangaan in de M Cup. Verder staan, op één wedstrijd na, alle wedstrijden van het Belgian Rally Championship op het programma. En als het even kan, pikt Frank ook nog wat FIRC wedstrijden mee.

“Voorlopig liggen enkel de wedstrijden met Tom Ceuppens vast,” vertelt Frank Werner. “Samen zullen we alle wedstrijden van het BRC rijden met uitzondering van de Rallye de Wallonie. Tom kan zich dat weekend niet vrijmaken omwille van privé redenen. Wanneer we in Ieper toegelaten worden, starten we ook daar zeker. Naast het BRC doen we ook mee aan de M-Cup.”

“Als extra starten we misschien ook in de Short Rally van Kasterlee en in de GTC rally. Maar dit is nog onder voorbehoud. Naast de wedstrijden die ik met Tom Ceuppens rijdt, hoop ik ook nog wat wedstrijden mee te pikken in het FIRC,” besluit Frank Werner.

BRC
KAMV

RT1
BRC
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
BRC
Topaffiche voor de 48ste TAC Rally
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
X