Net zoals de voorbije twee jaren leest Frank Werner de nota’s voor Tom Ceuppens. In de ondertussen vertrouwde BMW 130i zullen ze opnieuw de strijd aangaan in de M Cup. Verder staan, op één wedstrijd na, alle wedstrijden van het Belgian Rally Championship op het programma. En als het even kan, pikt Frank ook nog wat FIRC wedstrijden mee.

“Voorlopig liggen enkel de wedstrijden met Tom Ceuppens vast,” vertelt Frank Werner. “Samen zullen we alle wedstrijden van het BRC rijden met uitzondering van de Rallye de Wallonie. Tom kan zich dat weekend niet vrijmaken omwille van privé redenen. Wanneer we in Ieper toegelaten worden, starten we ook daar zeker. Naast het BRC doen we ook mee aan de M-Cup.”

“Als extra starten we misschien ook in de Short Rally van Kasterlee en in de GTC rally. Maar dit is nog onder voorbehoud. Naast de wedstrijden die ik met Tom Ceuppens rijdt, hoop ik ook nog wat wedstrijden mee te pikken in het FIRC,” besluit Frank Werner.

RallyTime animated
VAS

RallyTime animated
RT1
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
BRC
Startvolgorde TAC Rally
X