In 2016 werd het initiatief unaniem toegejuicht en zo zal DG Sport, de organisator van de Herock Spa Rally – de tweede manche van het Belgisch kampioenschap – weer alles in het werk stellen om de habitués van de provinciale wedstrijden ook van het nationale niveau te laten proeven en dit in de meest interessante omstandigheden.

Dit initiatief vertaalt zich in tal van voordelen voor de teams die in 2016 meededen met een ASAF of een VAS licentie (en die geen RACB licentie hadden in 2016, behalve voor hun deelname aan de Spa Rally), en die een wagen hebben uit divisie 1, 2, 3 of 4 van het ASAF regelement.

Op zaterdag 28 januari zal DG Sport in haar atelier in Theux (avenue du Stade 27) een dag organiseren die volledig in het teken staat van deze deelnemers. Zij zullen de kans krijgen hun voertuig te tonen aan de technische controleurs van de RACB die zullen nakijken of er wijzigingen moeten aangebracht worden om aan een nationale wedstrijd te kunnen deelnemen.

BRC
RT1

Bovendien zullen diegenen die op 28 januari deelnemen aan het seminarie bij DG Sport alsook alle provincialen die voldoen aan de bovenstaande criteria, een aanzienlijke korting krijgen op hun inschrijvingsgeld voor de Spa Rally, een korting die bovenop de korting komt die reeds toegekend is aan de deelnemers die zich voor 20 februari 2017 inschrijven. Deze actie zorgt voor een serieuze korting voor de provinciale teams, want zij kunnen zich nu inschrijven voor de Spa Rally aan de prijs van 990 € ipv 1.300 €

Een inschrijvingsformulier voor de “Provinciale Informatiedag” is te vinden op de website van de wedstrijd sparally.com. Het volstaat om dit in te vullen en ondertekend terug te sturen.

Alle informatie met betrekking tot de acties of de Spa Rally 2017 in het algemeen kunt u bekomen door een mail te sturen naar info@sparally.com of door de organisatie te bellen op het nummer 087/53.90.09 tussen 8u30 en 12u30.

RT2
KAMV
Rallyliefhebbers kunnen hun hart weer ophalen in Trois-Ponts
BRC
TAC Rally - Boeiende affiche in de maak
VAS
Verslag Short Rally van Moorslede 2024
VAS
Debackere en Degryse domineren Short Rally van Moorslede
BRC
Miclotte-T'Joen vanaf TAC Rally in het BRC
BRC
2WD Trophy voor Delvigne met Nissan Micra in Rallye des Ardennes
BRC
Jonas Dewilde leider in het Kroon-Oil BRC Divisie 2
BRC
Jos Verstappen wint de 70ste Rallye des Ardennes
BRC
Rallye des Ardennes - Verstappen neemt de leiding na de opgave van Rouard
BRC
Rallye des Ardennes - Rouard neemt de beste start
X