In 2016 werd het initiatief unaniem toegejuicht en zo zal DG Sport, de organisator van de Herock Spa Rally – de tweede manche van het Belgisch kampioenschap – weer alles in het werk stellen om de habitués van de provinciale wedstrijden ook van het nationale niveau te laten proeven en dit in de meest interessante omstandigheden.

Dit initiatief vertaalt zich in tal van voordelen voor de teams die in 2016 meededen met een ASAF of een VAS licentie (en die geen RACB licentie hadden in 2016, behalve voor hun deelname aan de Spa Rally), en die een wagen hebben uit divisie 1, 2, 3 of 4 van het ASAF regelement.

Op zaterdag 28 januari zal DG Sport in haar atelier in Theux (avenue du Stade 27) een dag organiseren die volledig in het teken staat van deze deelnemers. Zij zullen de kans krijgen hun voertuig te tonen aan de technische controleurs van de RACB die zullen nakijken of er wijzigingen moeten aangebracht worden om aan een nationale wedstrijd te kunnen deelnemen.

BRC
RallyTime animated

Bovendien zullen diegenen die op 28 januari deelnemen aan het seminarie bij DG Sport alsook alle provincialen die voldoen aan de bovenstaande criteria, een aanzienlijke korting krijgen op hun inschrijvingsgeld voor de Spa Rally, een korting die bovenop de korting komt die reeds toegekend is aan de deelnemers die zich voor 20 februari 2017 inschrijven. Deze actie zorgt voor een serieuze korting voor de provinciale teams, want zij kunnen zich nu inschrijven voor de Spa Rally aan de prijs van 990 € ipv 1.300 €

Een inschrijvingsformulier voor de “Provinciale Informatiedag” is te vinden op de website van de wedstrijd sparally.com. Het volstaat om dit in te vullen en ondertekend terug te sturen.

Alle informatie met betrekking tot de acties of de Spa Rally 2017 in het algemeen kunt u bekomen door een mail te sturen naar info@sparally.com of door de organisatie te bellen op het nummer 087/53.90.09 tussen 8u30 en 12u30.

RallyTime animated
KAMV
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X