Terwijl velen in “winterslaap modus “ stonden, werkten wij met onze club een volledig vernieuwde rallysprint uit. Deze gaat door tijdens het weekend van 11 en 12 maart. Het rallycentrum is, zoals voorgaande jaren, terug gesitueerd in het gezellige centrum van Dadizele. Servicepark en tent zijn er terug op de gekende plaatsen. De inschrijvingen gaan terug door in ons lokaal De Pompeschitter. De technische controle situeert zich opnieuw in de tent op de Plaats. Het verplichte nachtpark is dit jaar op een afgesloten parking in de Nijverheidslaan te Dadizele. Daar is ook het gesloten wagenpark na de wedstrijd.

Op zondag 12 maart begint dan het echte werk. Er staan opnieuw 4 gechronometreerde ritten op de timing : 8u30 – 11 u – 13u30 en 16 uur. De grootste wijziging is de nieuwe snelheidsproef. Deze is ongeveer 10,2 km lang en voor 99 % verhard. Een mix van snelle, gladde waaiers afgewisseld met snelle stroken zal voor vele deelnemers een uitdaging worden. Dit gemengd met een deel onverhard en een haarspeld op kasseien zal voor een spektakelrijke wedstrijd zorgen. Dus voorzien we ook dit jaar opnieuw de A.S.B. spektakelprijs, dit beloond met een waardebon twv 250 euro. Indien er personen zijn, die zich geroepen voelen om hiervoor punten te geven, gelieve contact op te nemen met de organisatie.

Vanaf vrijdag 13/01 kan het reglement en de inschrijving geraadpleegd worden via onze site : www.rallysprintmoorslede.be

Stannic_animatie
KAMV

Affiches kunnen vanaf volgende week afgehaald worden in ons lokaal De Pompeschitter, Plaats 1 te Dadizele.

Nog 1 belangrijk bericht vanwege de organisatie: de nieuwe proef passeert op 2x over privédomein. Mogen wij dan ook met aandrang vragen NIET te verkennen. Wij zullen daar streng op toezien, want wij willen graag volgend jaar opnieuw deze stroken gebruiken. Op zaterdag 11 maart zijn er 3 verkenningen voorzien.

Dank om hiermee rekening te houden.

Voor vragen en informatie : info@rallysprintmoorslede.be

BRC
RT2
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
BRC
Topaffiche voor de 48ste TAC Rally
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
X