Afwisselend met de BMW 130i en de Opel Manta 400. Afwisselend in het BK en in het VAS kampioenschap. Zo zagen we de uitbater van ’t Boothuis in Beernem aan het werk in 2016. Ook dit seizoen zal Frank Baert à la carte rijden in het BK en het VAS kampioenschap. En ook dit jaar zal hij, afhankelijk van het voorziene budget, afwisselend met een andere wagen rijden.

In 2016 reed je afwisselend met de BMW 130i en de Opel Manta 400. Ga je dit ook doen in het nieuwe seizoen?

Het is inderdaad de bedoeling om dit seizoen afwisselend met twee verschillende wagens te rijden. De Opel Manta 400, mijn favoriete wagen is er zeker bij. Daarnaast rijd ik dit jaar normaal ook met de Ford Sierra 2WD. Een wagen die we aangeschaft hebben in 2015. Dat betekent dus dat we dit jaar niet met de BMW 130i gaan rijden. Alhoewel… je weet nooit…

RT2
BRC

Vorig jaar startte jouw seizoen in Landen. Is de Rally van Haspengouw ook je eerste van het nieuwe seizoen?

We starten in de Rally van Haspengouw en dit met de Opel Manta 400. Daarnaast is het de bedoeling om ook te starten in de TAC Rally, Ieper, Omloop van Vlaanderen, East Belgian Rally en de ORC Canal Rally. Met welke wagen we waar rijden, ligt nog niet vast.”

Is er een bepaalde rally waar je echt wil starten? Eentje waar je voorkeur naar uitgaat?

De East Belgian Rally wil ik niet missen. Het is een prachtige rally. De wegen rond Sankt-Vith zijn echt de max. Bijkomend is het een 1-dags wedstrijd en dat vind ik ideaal. Het liefst ga ik er van start met de Opel Manta, maar dat ligt nog niet vast. Het is nog lang tot aan de East Belgian Rally.”

Verder kunnen we nog vermelden dat dit allemaal mogelijk gemaakt wordt dankzij de steun van volgende sponsors: DR Lubricants, Verhelle NV, Loyson Motorhomes, Garage Martens en VB Con.

BRC
RallyTime animated
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X