Na vier wedstrijden en vier interessante scores, mede dankzij de punten die hij scoorde in de klasse NAT3, heeft Eddy Buntinx zijn doel gerealiseerd. De Bocholtenaar staat op zaterdag 19 mei als leider in de 2WD Trophy aan de start van zijn thuisrally, de Sezoensrally. Een mooi resultaat met een Citroën Saxo VTS Gr.N waarmee hij al meer dan 20 jaar rally’s rijdt.

Maar, voor de overwinning in de 2WD Trophy is het vooral uitkijken naar het duel tussen de Renault Clio-rijders Christiaan Spelmans, de titelverdediger, en Faustin Lahy, winnaar in de TAC Rally. Outsiders voor de zege zijn Stefaan T’joens, Olrik Hanegreefs, Bart Vandevelde, Bart Schoenaers en Erik Vanwinckelen.

BRC
KAMV
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X