tbr-2016-567-1

Na drie seizoenen met de BMW E30 is Kevin Vandenbussche toe aan een andere wagen. Dat verhaal brachten we reeds op het einde van vorig seizoen. De nieuwe BMW E21 is voorzien voor halfweg het nieuwe seizoen. Toch zullen we niet zo lang moeten wachten om Kevin aan het werk te zien. En er is meer. Na meer dan tien jaar kruipt vader Franky Vandenbussche terug achter het stuur.

“We hebben de Rally van Wervik als streefdatum gezet om klaar te zijn met de opbouw van de BMW E21. Al is het nog even afwachten of we deze wedstrijd halen,” weet Kevin Vandenbussche.  “Voor dat het zover is, kruip ik wel nog eens in de bestuurderstoel van een E30. Samen met Brecht Lavaert rijd ik de Short Rally van de Monteberg.”

KAMV
63ste OVV

Kevin zal dit seizoen echter niet als eerste van de familie Vandenbussche in actie komen. Het team heeft ondertussen ook een Peugeot 106 klaar voor de verhuur. En het is met deze wagen dat Franky Vandenbussche aan de start komt in de Rallysprint van Moorslede.

“Mijn vader, Franky Vandenbussche, heeft vroeger nog enkele jaren gereden met een Peugeot 205 Rally. Hij was toen een snelle piloot,” aldus Kevin Vandenbussche. “Na meer dan 10 jaar neemt hij opnieuw plaats achter het rallystuur. Dit vooral als test voor de verhuurwagen, maar wie weet, misschien is het ook het begin van een 2de leven in de rallysport.”

BRC
VAS
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X