tbr-2016-567-1

Na drie seizoenen met de BMW E30 is Kevin Vandenbussche toe aan een andere wagen. Dat verhaal brachten we reeds op het einde van vorig seizoen. De nieuwe BMW E21 is voorzien voor halfweg het nieuwe seizoen. Toch zullen we niet zo lang moeten wachten om Kevin aan het werk te zien. En er is meer. Na meer dan tien jaar kruipt vader Franky Vandenbussche terug achter het stuur.

“We hebben de Rally van Wervik als streefdatum gezet om klaar te zijn met de opbouw van de BMW E21. Al is het nog even afwachten of we deze wedstrijd halen,” weet Kevin Vandenbussche.  “Voor dat het zover is, kruip ik wel nog eens in de bestuurderstoel van een E30. Samen met Brecht Lavaert rijd ik de Short Rally van de Monteberg.”

Kevin zal dit seizoen echter niet als eerste van de familie Vandenbussche in actie komen. Het team heeft ondertussen ook een Peugeot 106 klaar voor de verhuur. En het is met deze wagen dat Franky Vandenbussche aan de start komt in de Rallysprint van Moorslede.

RT1
BRC

“Mijn vader, Franky Vandenbussche, heeft vroeger nog enkele jaren gereden met een Peugeot 205 Rally. Hij was toen een snelle piloot,” aldus Kevin Vandenbussche. “Na meer dan 10 jaar neemt hij opnieuw plaats achter het rallystuur. Dit vooral als test voor de verhuurwagen, maar wie weet, misschien is het ook het begin van een 2de leven in de rallysport.”

VAS
KAMV
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
BRC
Startvolgorde TAC Rally
X