Vorig jaar hebben we de VW Polo verkocht. Toen hadden we nog geen concrete plannen voor 2017. We hadden zelfs in gedachten om een seizoen het kampioenschap met onze Monza af te werken. Toch bleven we uitkijken naar andere mogelijkheden. Tot op het moment dat Reinaud Van Eecke een voorstel deed.

 

RT1
KAMV

‘Ik speelde met het gedacht een R5 aan te kopen en Bert leek mij de man om deze te besturen, nadat ik zijn prestaties gezien had in Tielt met de Fiesta R5 en bewezen heeft wat hij kan, dus zijn we erover gaan praten en hebben we samen de mogelijkheden bekeken’, aldus Reinaud.

Zo gezegd, zo gedaan. Na wat uitkijken wat voor ons de beste optie was zijn we een citroen DS3 R5 gaan ophalen. Ook hebben we bijna alle reserveonderdelen en ook de uitleescomputer die bij de wagen hoort.  Na dit allemaal te hebben bekeken hebben we de beslissing genomen een tweede Citroen DS 3 R5 Evo aan te kopen die voornamelijk zal gebruikt worden voor verhuur.

Daar we over veel materiaal en onderdelen beschikken zullen we ook de service in eigen beheer nemen en daarvoor hebben we drie mecaniekers  aangetrokken en nog enkele krachten binnen het team om alles in goeie banen te leiden. Daardoor kunnen we ook zelf de wagen van de juiste afstelling voorzien.

De Rally van Haspengouw zal voor Bert de eerste wedstrijd worden om de wagen te leren kennen. Ervoor proberen we ook nog een testdag te organiseren zodat de wagen optimaal is. Ook Moorslede zal Bert rijden zodat hij er  in Tielt voluit kan voor gaan met Matthijs aan zijn zijde. Ook Reinaud ziet een mogelijkheid om zelf eens achter het stuur te kruipen van de Citroen DS3 R5.

‘ Ik ben blij deze kans te krijgen, ik hoop een mooi seizoen te kunnen afwerken. Ook zullen we dit jaar proberen aan de start te komen in Ieper. Ben zelf benieuwd hoe de wagen mij zal liggen en wat mijn potentieel is na enkele wedstrijden.’ Aldus Bert.

Meer info voor verhuur: 051/700 751

RallyTime animated
Stannic_animatie
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X