Rallyteam Sijbers-Mielczarek blikt tevreden terug op 2016. In hun tweede jaar stond het team in zes wedstrijden aan de start met de Ford Fiesta XR2i en telkens wedstrijd werd de finish gehaald. Ook in 2017 staan er reeds 6 VAS wedstrijden op het programma. Indien het budget er komt worden ook de andere VAS wedstrijden toegevoegd.

stefansijbers-zuidlimburg

Eerst en vooral wil ik onze supporters en sponsors danken voor de steun in het voorbije rallyjaar,” steekt Stefan Sijbers van wal. “We hebben al ons wedstrijden tot een goed einde gebracht en hierdoor kunnen we spreken van een geslaagd seizoen. Voor mij waren er twee wedstrijden die er bovenuit staken. De eerste is de Rallysprint van Oudenaarde waarin ik de jump wel kon smaken. De tweede is de Rally van Zuid-Limburg onder het motto “hoe vettiger, hoe prettiger”.

Ik wil uitdrukkelijk ook nog eens de sponsors bedanken. Garage & Carrosserie Vanderveken-Sterkendries, Profclean Europe, 4 Wieluitlijning Ruttens Maaseik, Mooie veranda.be, Het Maashotel, Alfa Paints, Het Reclamehuis en Autoglass Benelux. Ook in 2017 kunnen we op hun steun rekenen. Hierdoor gaan we er opnieuw ‘volle gas’ invliegen vanaf de Rallysprint van Moorslede.”

RT1
VAS

Naast de Rallysprint van Moorslede staan ook de Short Rally van de Monteberg, ORC Canal Rally, TBR Rallysprint, Aarova Short Rally en de Rally van Zuid-Limburg op het programma. Momenteel zijn we nog op zoek naar extra budget. Zo is er een grote kans dat we ook Q8 oils – Van Hertum bvba mogen toevoegen aan de lijst van sponsors. Wanneer het budget het toelaat, rijden we in 2017 alle VAS wedstrijden,” besluit Stefan Sijbers.

VAS
RT1
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X