Rallyteam Sijbers-Mielczarek blikt tevreden terug op 2016. In hun tweede jaar stond het team in zes wedstrijden aan de start met de Ford Fiesta XR2i en telkens wedstrijd werd de finish gehaald. Ook in 2017 staan er reeds 6 VAS wedstrijden op het programma. Indien het budget er komt worden ook de andere VAS wedstrijden toegevoegd.

stefansijbers-zuidlimburg

Eerst en vooral wil ik onze supporters en sponsors danken voor de steun in het voorbije rallyjaar,” steekt Stefan Sijbers van wal. “We hebben al ons wedstrijden tot een goed einde gebracht en hierdoor kunnen we spreken van een geslaagd seizoen. Voor mij waren er twee wedstrijden die er bovenuit staken. De eerste is de Rallysprint van Oudenaarde waarin ik de jump wel kon smaken. De tweede is de Rally van Zuid-Limburg onder het motto “hoe vettiger, hoe prettiger”.

Ik wil uitdrukkelijk ook nog eens de sponsors bedanken. Garage & Carrosserie Vanderveken-Sterkendries, Profclean Europe, 4 Wieluitlijning Ruttens Maaseik, Mooie veranda.be, Het Maashotel, Alfa Paints, Het Reclamehuis en Autoglass Benelux. Ook in 2017 kunnen we op hun steun rekenen. Hierdoor gaan we er opnieuw ‘volle gas’ invliegen vanaf de Rallysprint van Moorslede.”

KAMV
RT1

Naast de Rallysprint van Moorslede staan ook de Short Rally van de Monteberg, ORC Canal Rally, TBR Rallysprint, Aarova Short Rally en de Rally van Zuid-Limburg op het programma. Momenteel zijn we nog op zoek naar extra budget. Zo is er een grote kans dat we ook Q8 oils – Van Hertum bvba mogen toevoegen aan de lijst van sponsors. Wanneer het budget het toelaat, rijden we in 2017 alle VAS wedstrijden,” besluit Stefan Sijbers.

RT2
KAMV
BRC
HBRC - Emile Tollet mikt op de dubbel in Rallye de Wallonie
BRC
Rallye de Wallonie - Vincent Verschueren: “Onze eigen wedstrijd rijden”
Rally van Wallonië - Thierry Schloesser op titeljacht in Divisie 2
BRC
JBRC - Rallye de Wallonie - Zware concurrentie voor leider Jonas Dewilde
BRC
Genummerde deelnemerslijst Rallye de Wallonie
BRC
Elke BRC Powerstage voortaan live op TV
BRC
Mooi deelnemersveld voor 41ste Rallye de Wallonie
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
X