Sprakeloos, overdonderd, ongeloof… dat zijn de eerste indrukken wanneer we de bezoekersstatistieken van ons eerste jaar rally-time.be bekijken. Nooit gedacht dat dit mogelijk was. Nooit gedacht dat jullie rallyfans ons zo massaal zouden vinden. Bedankt allemaal. Jullie maakten er voor ons een schitterend jaar van.

Bijna 600.000 pagina’s later is de motivatie dan ook zeer groot om er mee door te gaan. Wanneer je het aantal unieke bezoekers van 5.000 per maand ziet groeien naar meer dan 25.000 per maand… daar kan je enkel van dromen.

Nooit gedacht dat we zoveel contacten konden leggen in het rallywereldje. Ook een dikke merci dus aan alle piloten, copiloten, teams (klein en groot) en organisatoren. Zonder jullie kunnen we uiteraard geen nieuws brengen. Zonder jullie mooie passages kunnen we geen foto’s maken.

RallyTime animated
Stannic_animatie

In 2017 willen we dan ook verder gaan op de ingeslagen weg. Zo blijven we vooral focussen op de wedstrijden van het Belgisch kampioenschap en op de VAS wedstrijden. Met af en toe een ASAF wedstrijd en ook een buitenlandse wedstrijd. Verder blijven we in 2017 ook artikels publiceren voor groot en klein.

Wanneer we van 2017 ook een succes willen maken, zal er net als in 2016, ook wel een en ander veranderen. Zo kunnen we nu al aankondigen dat Koen de Meyere ons komt versterken. Dank zij Koen kunnen we jullie in 2017 laten genieten van meer WRC fotoreportages. Koen zal een vijftal WRC wedstrijden bijwonen.

Ook zullen we teams en organisaties blijven helpen bij de promotie van de rallysport. Natuurlijk gaan we ook hier een tandje bijsteken. Zo zullen we in 2017 de promotor Pitstop Racing Events helpen bij het promoten van de Clio 2 Rally Challenge.

En zodoende willen we jullie niet teleurstellen in 2017. Bij deze nogmaals hartelijk bedankt voor 2016.

Janot Vangeenberghe – Ronny Vandezande – Guy Wuyts – Dominique Meeus – Axel Vandroemme – Thijs Vanden Berghe

Stannic
RT1
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
X