Sprakeloos, overdonderd, ongeloof… dat zijn de eerste indrukken wanneer we de bezoekersstatistieken van ons eerste jaar rally-time.be bekijken. Nooit gedacht dat dit mogelijk was. Nooit gedacht dat jullie rallyfans ons zo massaal zouden vinden. Bedankt allemaal. Jullie maakten er voor ons een schitterend jaar van.

Bijna 600.000 pagina’s later is de motivatie dan ook zeer groot om er mee door te gaan. Wanneer je het aantal unieke bezoekers van 5.000 per maand ziet groeien naar meer dan 25.000 per maand… daar kan je enkel van dromen.

Nooit gedacht dat we zoveel contacten konden leggen in het rallywereldje. Ook een dikke merci dus aan alle piloten, copiloten, teams (klein en groot) en organisatoren. Zonder jullie kunnen we uiteraard geen nieuws brengen. Zonder jullie mooie passages kunnen we geen foto’s maken.

VAS
RallyTime animated

In 2017 willen we dan ook verder gaan op de ingeslagen weg. Zo blijven we vooral focussen op de wedstrijden van het Belgisch kampioenschap en op de VAS wedstrijden. Met af en toe een ASAF wedstrijd en ook een buitenlandse wedstrijd. Verder blijven we in 2017 ook artikels publiceren voor groot en klein.

Wanneer we van 2017 ook een succes willen maken, zal er net als in 2016, ook wel een en ander veranderen. Zo kunnen we nu al aankondigen dat Koen de Meyere ons komt versterken. Dank zij Koen kunnen we jullie in 2017 laten genieten van meer WRC fotoreportages. Koen zal een vijftal WRC wedstrijden bijwonen.

Ook zullen we teams en organisaties blijven helpen bij de promotie van de rallysport. Natuurlijk gaan we ook hier een tandje bijsteken. Zo zullen we in 2017 de promotor Pitstop Racing Events helpen bij het promoten van de Clio 2 Rally Challenge.

En zodoende willen we jullie niet teleurstellen in 2017. Bij deze nogmaals hartelijk bedankt voor 2016.

Janot Vangeenberghe – Ronny Vandezande – Guy Wuyts – Dominique Meeus – Axel Vandroemme – Thijs Vanden Berghe

VAS
KAMV
Spektakel verzekerd in 55ste Rallye de Hannut
BRC
Michelin en Kronos Tyres zijn klaar voor het Kroon-Oil BRC 2024
BRC
Tom Boonen klaar voor volgend hoofdstuk in zijn rallycarrière.
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
X