De naam Reynvoet is geen onbekende in de rallysport. Zo was Kurt actief vanaf begin jaren 90. Ook zijn zoon Niels is geen onbekende in het sportwereldje. Tot op heden was hij actief in de wielersport. Hij werd onder andere nationaal kampioen bij de nieuwelingen. In 2017 zal Niels Reynvoet ook op nationaal niveau rijden. Al zal het niet langer met een ‘tweewieler’ zijn. Niels zal immers aantreden in het Junior BRC met een Ford Fiesta R2T. Eddy Van de Vivere zal plaatsnemen in het rechterzitje.

“Volgend seizoen zal ik niet meer aan de start staan van het nieuwe wielerseizoen,” licht Niels Reynvoet toe. “Ik heb besloten om een nieuwe uitdaging aan te gaan, namelijk rally rijden. Iets waar ik echt naar uitkijk.”

“Niels zal in 2017 het stuur in handen nemen van de nagelnieuwe Ford Fiesta R2T van M-Sport,” springt Eddy Van de Vivere in. “Ik zal de taak van co-piloot opnemen om samen het volledig Junior BRC 2017 aan te gaan.”

RT1
RallyTime animated

“Er is gekozen om met Ford in zee te gaan. J-Motorsport zal de service en ondersteuning voor zijn rekening te nemen. Verder kunnen we ook rekenen op de ervaring van Kurt om zoon Niels te ondersteunen. We kijken alvast uit naar het nieuwe seizoen, dat voor ons zeker en vast een leerjaar zal worden,” besluit Eddy Van de Vivere die bij deze ook de sponsors wil danken.

ORFYS – Garage De Wispelaere – Bouw & Beton HJ – Slagerij Blockeel – De Muynck – BSI products

RT1
VAS
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
X