De naam Reynvoet is geen onbekende in de rallysport. Zo was Kurt actief vanaf begin jaren 90. Ook zijn zoon Niels is geen onbekende in het sportwereldje. Tot op heden was hij actief in de wielersport. Hij werd onder andere nationaal kampioen bij de nieuwelingen. In 2017 zal Niels Reynvoet ook op nationaal niveau rijden. Al zal het niet langer met een ‘tweewieler’ zijn. Niels zal immers aantreden in het Junior BRC met een Ford Fiesta R2T. Eddy Van de Vivere zal plaatsnemen in het rechterzitje.

“Volgend seizoen zal ik niet meer aan de start staan van het nieuwe wielerseizoen,” licht Niels Reynvoet toe. “Ik heb besloten om een nieuwe uitdaging aan te gaan, namelijk rally rijden. Iets waar ik echt naar uitkijk.”

“Niels zal in 2017 het stuur in handen nemen van de nagelnieuwe Ford Fiesta R2T van M-Sport,” springt Eddy Van de Vivere in. “Ik zal de taak van co-piloot opnemen om samen het volledig Junior BRC 2017 aan te gaan.”

RallyTime animated
VAS

“Er is gekozen om met Ford in zee te gaan. J-Motorsport zal de service en ondersteuning voor zijn rekening te nemen. Verder kunnen we ook rekenen op de ervaring van Kurt om zoon Niels te ondersteunen. We kijken alvast uit naar het nieuwe seizoen, dat voor ons zeker en vast een leerjaar zal worden,” besluit Eddy Van de Vivere die bij deze ook de sponsors wil danken.

ORFYS – Garage De Wispelaere – Bouw & Beton HJ – Slagerij Blockeel – De Muynck – BSI products

KAMV
VAS
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
X