De naam Reynvoet is geen onbekende in de rallysport. Zo was Kurt actief vanaf begin jaren 90. Ook zijn zoon Niels is geen onbekende in het sportwereldje. Tot op heden was hij actief in de wielersport. Hij werd onder andere nationaal kampioen bij de nieuwelingen. In 2017 zal Niels Reynvoet ook op nationaal niveau rijden. Al zal het niet langer met een ‘tweewieler’ zijn. Niels zal immers aantreden in het Junior BRC met een Ford Fiesta R2T. Eddy Van de Vivere zal plaatsnemen in het rechterzitje.

“Volgend seizoen zal ik niet meer aan de start staan van het nieuwe wielerseizoen,” licht Niels Reynvoet toe. “Ik heb besloten om een nieuwe uitdaging aan te gaan, namelijk rally rijden. Iets waar ik echt naar uitkijk.”

“Niels zal in 2017 het stuur in handen nemen van de nagelnieuwe Ford Fiesta R2T van M-Sport,” springt Eddy Van de Vivere in. “Ik zal de taak van co-piloot opnemen om samen het volledig Junior BRC 2017 aan te gaan.”

RallyTime animated
RT1

“Er is gekozen om met Ford in zee te gaan. J-Motorsport zal de service en ondersteuning voor zijn rekening te nemen. Verder kunnen we ook rekenen op de ervaring van Kurt om zoon Niels te ondersteunen. We kijken alvast uit naar het nieuwe seizoen, dat voor ons zeker en vast een leerjaar zal worden,” besluit Eddy Van de Vivere die bij deze ook de sponsors wil danken.

ORFYS – Garage De Wispelaere – Bouw & Beton HJ – Slagerij Blockeel – De Muynck – BSI products

BRC
VAS
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X