rv_mettet-318

Na twee jaar nemen Kris Princen en Peter Kaspers afscheid van de Peugeot 208 T16. Een wagen waarmee ze met winst debuteerden in de Rally van Haspengouw 2015. In de twee volgende seizoenen bezorgde het team ons enkele spannende wedstrijden. Wie herinnert zich niet de thriller in de East Belgian Rally 2015 waar ze uiteindelijk stranden op de tweede plaats op 2,3 seconden van Hermen Kobus. En ook bv tijdens de eerste wedstrijden van 2016 was er een mooie strijd met Freddy Loix. Een tweede overwinning met de Peugeot 208 T16 zat er aan te komen. Het was echter wachten tot de Rally van Zuid-Limburg. En zo nemen Kris Princen en Peter Kaspers dan ook met een overwinning afscheid van de Peugeot 208 T16.

Hyundai… Kris rijdt volgend jaar met de Hyundai R5 werd er veel gehoord in de wandelgangen. De Hyundai kon echter niet altijd overtuigen tijdens zijn eerste maanden. En aangezien de Limburgers altijd starten om voor de overwinning te gaan, werd deze optie niet weerhouden.

Wanneer je er de resultaten van de verschillende nationale rally’s en het WRC2 op naleest, is er een wagen die steevast vooraan te vinden is. De Skoda Fabia R5 lijkt momenteel dan ook het beste rallywapen. En het is met deze wagen dat Kris Princen en Peter Kaspers in 2017 op zoek gaan naar overwinningen in het BRC.

VAS
RT2

De Skoda Fabia R5 waarmee het team een volledig BRC gaat rijden komt uit de stallen van Bernard Munster. BMA zal er dan ook voor instaan dat de wagen steeds in topconditie is. Naast Kris Princen en Peter Kaspers zullen we volgend jaar nog een andere BMA Skoda Fabia R5 kunnen bewonderen. De Mevius zal in 2017 immers een 4-tal wedstrijden afwerken in het BRC.

RT2
BRC
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X