rv_6uk_2016-689

Voor ons was het in Kortrijk de eerste kennismaking met de Opel Adam R2. We zijn zaterdag op het gemak gestart. Een nieuwe auto, in het donker en op een zeer glad parcours. We wilden we gewoon aan de finish komen want het zwaartepunt van de wedstrijd lag op zondag.

Op zondag zijn we met dezelfde ingesteldheid gestart. Rustig opbouwen en de auto leren kennen. We wisten dat het glad ging liggen en dat de eerste ronde was om te overleven en bij te leren. We startten meteen met een goed gevoel op zondag en konden dit heel de dag doortrekken.

Onze tijden waren beter dan verwacht en de auto werkte perfect. Voor het ingaan van de laatste ronde stonden we 18e algemeen en 3e in de klasse 3F. Het was heel de dag een leuke strijd in de klasse met Vermeire, Coulembier en Tommelein. Tegen Dolfen was er niemand opgewassen. Maar op de voorlaatste KP was het gedaan voor ons. De mechaniek van de Opel Adam begaf het en de wedstrijd was over.

RallyTime animated
KAMV

Jammer zo dicht bij de finish maar dat is rally. Voor ons was het in ieder geval een topweekend dat we lang gaan onthouden. Hierbij wil ik ook nog eens onze sponsors bedanken die dit mogelijk hebben gemaakt en ook een dikke merci aan het team van J-Motorsport. Hopelijk tot in 2017.

Gilles & Emile

RT2
RallyTime animated
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
X