rv_6uk_2016-689

Voor ons was het in Kortrijk de eerste kennismaking met de Opel Adam R2. We zijn zaterdag op het gemak gestart. Een nieuwe auto, in het donker en op een zeer glad parcours. We wilden we gewoon aan de finish komen want het zwaartepunt van de wedstrijd lag op zondag.

Op zondag zijn we met dezelfde ingesteldheid gestart. Rustig opbouwen en de auto leren kennen. We wisten dat het glad ging liggen en dat de eerste ronde was om te overleven en bij te leren. We startten meteen met een goed gevoel op zondag en konden dit heel de dag doortrekken.

Onze tijden waren beter dan verwacht en de auto werkte perfect. Voor het ingaan van de laatste ronde stonden we 18e algemeen en 3e in de klasse 3F. Het was heel de dag een leuke strijd in de klasse met Vermeire, Coulembier en Tommelein. Tegen Dolfen was er niemand opgewassen. Maar op de voorlaatste KP was het gedaan voor ons. De mechaniek van de Opel Adam begaf het en de wedstrijd was over.

63ste OVV
RT2

Jammer zo dicht bij de finish maar dat is rally. Voor ons was het in ieder geval een topweekend dat we lang gaan onthouden. Hierbij wil ik ook nog eens onze sponsors bedanken die dit mogelijk hebben gemaakt en ook een dikke merci aan het team van J-Motorsport. Hopelijk tot in 2017.

Gilles & Emile

KAMV
RT2
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
X