Ook het Blue Racing Team zal niet ontbreken op de 6 Uren van Kortrijk. Met nummer 39 op de deuren van de vertrouwde BMW staat Didier Spillebeen er aan de start. Net als vorig jaar in Kortrijk zal ook nu Guy Cnudde de nota’s lezen. Didier bezorgde ons volgende korte reactie.

“Wat de auto betreft hebben we weinig veranderingen aangebracht. Er was in de Omloop van Vlaanderen een probleempje met een afgebroken gaskabel. Dit werd echter op de service hersteld. Verder deed de BMW het goed in de Omloop van Vlaanderen,” laat Didier ons weten. “We hebben naar aanleiding van de 6 Uren van Kortrijk enkel de vering wat aangepast en de remblokken vervangen.”

“We gaan de wedstrijd op dezelfde manier aanpakken als de Omloop van Vlaanderen. Dat wil zeggen dat we er eerst voor gaan zorgen dat we het juiste ritme te pakken hebben. Daarna zal er vooral gedacht worden aan het publiek. Op deze manier willen we op gepaste wijze de sponsors een laatste maal in beeld te brengen,” aldus Didier Spillebeen.

RallyTime animated
63ste OVV

BRC
VAS
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
BRC
Topaffiche voor de 48ste TAC Rally
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
X