Ook het Blue Racing Team zal niet ontbreken op de 6 Uren van Kortrijk. Met nummer 39 op de deuren van de vertrouwde BMW staat Didier Spillebeen er aan de start. Net als vorig jaar in Kortrijk zal ook nu Guy Cnudde de nota’s lezen. Didier bezorgde ons volgende korte reactie.

“Wat de auto betreft hebben we weinig veranderingen aangebracht. Er was in de Omloop van Vlaanderen een probleempje met een afgebroken gaskabel. Dit werd echter op de service hersteld. Verder deed de BMW het goed in de Omloop van Vlaanderen,” laat Didier ons weten. “We hebben naar aanleiding van de 6 Uren van Kortrijk enkel de vering wat aangepast en de remblokken vervangen.”

“We gaan de wedstrijd op dezelfde manier aanpakken als de Omloop van Vlaanderen. Dat wil zeggen dat we er eerst voor gaan zorgen dat we het juiste ritme te pakken hebben. Daarna zal er vooral gedacht worden aan het publiek. Op deze manier willen we op gepaste wijze de sponsors een laatste maal in beeld te brengen,” aldus Didier Spillebeen.

RT1
RallyTime animated

RallyTime animated
RT1
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X