naamloos-713

Afgelopen weekend stond Rallyteam Geldhof aan de start van de 16de Hemicuda Rally. De vijfde wedstrijd in hun debuutseizoen was een onvervalste thuismatch, want de verbinding passeerde door thuisbasis Zarren. Net als in Moorslede en Staden nam vader Dario plaats naast Kenneth in de rechterstoel.

“Na de verkenning van zaterdag zagen we het volledig zitten. Het parcours lag ons wel”, vertelt Kenneth. “Op zondagmorgen moesten we nog wat op gang komen tijdens de eerste proef, KP Kortemark. Houthulst, de proef die ons eigenlijk het best lag gedurende de hele dag, was al een pak beter. In Koekelare maakten we jammer genoeg een spin aan de finish, wat natuurlijk nefast was voor onze tijden. We kozen dan maar om de ganse dag fun te beleven, daar doen we tenslotte voor. Goeie chrono’s zijn voorlopig bijkomstig. Onze BMW heeft hiervoor nog steeds te lange verhoudingen, wat ons misschien enkel in Kortemark een beetje voordeel opleverde. Het was wel speciaal om met bijna 200 km/u naar een chicane toe te gaan.”

Kenneth en Dario verzorgden volop het spektakel met hun BMW E30 en reden ook in deze rally probleemloos naar de finish. Van de bijna 120 gestarte deelnemers werden ze uiteindelijk als 56ste afgevlagd. “Na de rally beslisten we meteen om ook in de 6 Uren van Kortrijk van start te gaan. Eerst is er wel nog ons eerste eetfestijn op zaterdag 12 november. We heten iedereen welkom in OC Hemelsdaele in Werken voor lekkere spaghetti. Kaarten zijn te verkrijgen bij mij, mijn vader Dario of via Facebook: https://www.facebook.com/events/192159381214442/. Graag bedank ik ook nog mijn sponsors GL Projects, Pleisterwerken Anthony Degheldere uit Kortemark, Café De Dubbele Arend in Hooglede bij Tom en Gwenda, Dick & Co uit Gullegem en Frituur Shellys in Handzame”, aldus Kenneth Geldhof.

VAS
RT2

BRC
KAMV
BRC
Michelin en Kronos Tyres zijn klaar voor het Kroon-Oil BRC 2024
BRC
Tom Boonen klaar voor volgend hoofdstuk in zijn rallycarrière.
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
X