Na de ConXion Omloop van Vlaanderen was het meteen duidelijk dat de samenwerking tussen de Nederlandse piloot Hans Weijs en de West Vlaamse copiloot Arne Bruneel snel een vervolg zou krijgen. “Hans is niet enkel een heel goede piloot, maar ook een heel toffe gast. Het enige wat er ons nog te doen staat is Hans inschrijven voor een cursus West Vlaams”, lacht Arne Bruneel.

naamloos-147-2

“We hebben in de Omloop inderdaad goed kunnen samenwerken, jammer van de motor natuurlijk. Maar Charly heeft me deze week nog gebeld dat alles in orde is en ik  weer over het volle vermogen zoals in Tielt zal beschikken.” aldus de Nederlander. “Ik kom echt niet naar Koekelare voor een vijfde plaats, we zijn beiden heel gemotiveerd om iets moois te laten zien! Onze voornaamste tegenstander zal het weer zijn… Het asfalt is op sommige plaatsten al bijzonder glad en als het dan nog zou regenen is het onmogelijk om de 4×4 Lancers bij te houden…”

Voor deze wedstrijd krijgt het team ook steun van een de firma Valcke uit Vlamertinge. “Het is dankzij hen, de vertrouwde partners en Schmid Racing dat we hier aan de start staan. Het is onze partners echter ook niet ontgaan dat er heel wat belangstelling is voor Hans en deze BMW, misschien kunnen we in de toekomst wel werken naar een uitgebreider of ambitieuzer programma…” aldus Arne Bruneel.

RallyTime animated
RT2

KAMV
RT2
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X