Na de ConXion Omloop van Vlaanderen was het meteen duidelijk dat de samenwerking tussen de Nederlandse piloot Hans Weijs en de West Vlaamse copiloot Arne Bruneel snel een vervolg zou krijgen. “Hans is niet enkel een heel goede piloot, maar ook een heel toffe gast. Het enige wat er ons nog te doen staat is Hans inschrijven voor een cursus West Vlaams”, lacht Arne Bruneel.

naamloos-147-2

“We hebben in de Omloop inderdaad goed kunnen samenwerken, jammer van de motor natuurlijk. Maar Charly heeft me deze week nog gebeld dat alles in orde is en ik  weer over het volle vermogen zoals in Tielt zal beschikken.” aldus de Nederlander. “Ik kom echt niet naar Koekelare voor een vijfde plaats, we zijn beiden heel gemotiveerd om iets moois te laten zien! Onze voornaamste tegenstander zal het weer zijn… Het asfalt is op sommige plaatsten al bijzonder glad en als het dan nog zou regenen is het onmogelijk om de 4×4 Lancers bij te houden…”

Voor deze wedstrijd krijgt het team ook steun van een de firma Valcke uit Vlamertinge. “Het is dankzij hen, de vertrouwde partners en Schmid Racing dat we hier aan de start staan. Het is onze partners echter ook niet ontgaan dat er heel wat belangstelling is voor Hans en deze BMW, misschien kunnen we in de toekomst wel werken naar een uitgebreider of ambitieuzer programma…” aldus Arne Bruneel.

VAS
RT2

BRC
RT1
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X