Enkele weken terug namen we deel aan de Aarova rallysprint van Oudenaarde, waar we opnieuw veel geleerd hebben. We gingen van start met één doel, finishen. In de eerste twee doortochten waren we misschien wat voorzichtig van start gegaan waardoor we meteen een handvol seconden aan onze broek hadden van de eersten in onze klasse.

Op de derde doortocht besloot ik het tempo wat op te drijven en opzoek te gaan naar hun tijden. Met succes, we verbeterden onze eigen chrono met maar liefst tien seconden en tweede in de klasse. Dat gaf wel wat vertrouwen voor de laatste lus.

Helaas heb ik me daar laten verassen. Op een T-situatie zat ik niet in het spoor waardoor we over het grind licht de gracht in schoven. Enkele supporters hebben er ons terug uit gekregen waarvoor veel dank. Door hen hebben we toch nog een resultaat op de tabellen kunnen zetten wat belangrijk kan zijn voor ons naar de toekomt toe.

naamloos-261

KAMV
BRC

Dit gezegd zijnde blik ik graag nog kort vooruit op de Hemicuda rally aanstaande zondag. Opnieuw met de 106 van Philcars en Olivier Vanneste aan mijn rechterzijde. Met hetzelfde doel van start, op het einde van de dag wil ik graag een resultaat voorleggen. Voor mij is dit het belangrijkste, vooral veel kilometers maken. Het zal gegarandeerd een boeiende en leerrijke wedstrijd worden voor ons. Zeker met een grote maatstaf, daar er in onze klasse 2C maar liefst 14 auto’s ingeschreven zijn. We kijken er dus zeker en vast naar uit en zijn benieuwd of we terug in de buurt kunnen blijven van de top-drie tijden.

Glenn Snaet

VAS
Stannic
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
BRC
Topaffiche voor de 48ste TAC Rally
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
X