Enkele weken terug namen we deel aan de Aarova rallysprint van Oudenaarde, waar we opnieuw veel geleerd hebben. We gingen van start met één doel, finishen. In de eerste twee doortochten waren we misschien wat voorzichtig van start gegaan waardoor we meteen een handvol seconden aan onze broek hadden van de eersten in onze klasse.

Op de derde doortocht besloot ik het tempo wat op te drijven en opzoek te gaan naar hun tijden. Met succes, we verbeterden onze eigen chrono met maar liefst tien seconden en tweede in de klasse. Dat gaf wel wat vertrouwen voor de laatste lus.

Helaas heb ik me daar laten verassen. Op een T-situatie zat ik niet in het spoor waardoor we over het grind licht de gracht in schoven. Enkele supporters hebben er ons terug uit gekregen waarvoor veel dank. Door hen hebben we toch nog een resultaat op de tabellen kunnen zetten wat belangrijk kan zijn voor ons naar de toekomt toe.

naamloos-261

BRC
RallyTime animated

Dit gezegd zijnde blik ik graag nog kort vooruit op de Hemicuda rally aanstaande zondag. Opnieuw met de 106 van Philcars en Olivier Vanneste aan mijn rechterzijde. Met hetzelfde doel van start, op het einde van de dag wil ik graag een resultaat voorleggen. Voor mij is dit het belangrijkste, vooral veel kilometers maken. Het zal gegarandeerd een boeiende en leerrijke wedstrijd worden voor ons. Zeker met een grote maatstaf, daar er in onze klasse 2C maar liefst 14 auto’s ingeschreven zijn. We kijken er dus zeker en vast naar uit en zijn benieuwd of we terug in de buurt kunnen blijven van de top-drie tijden.

Glenn Snaet

BRC
RallyTime animated
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X