Binnen een tiental dagen, op 8 & 9 oktober, staat de 16de Hemicuda Rally op het programma. Inschrijven kan nog tot en met zaterdag 1 oktober. Wie echter zeker wil zijn van zijn startplaats, wacht best niet zo lang. Momenteel staan er immers al 108 teams op de voorlopige inschrijvingslijst, terwijl het reglement bepaalt dat er maximum 120 wagens mogen starten. 

hemicuda2

Onder de deelnemers aan de ene zijde 12 snelle EVO’s (waaronder namen als Andy Lefevere, Steve Bécaert, Bert Coene…) en andere zijde de spectaculaire Hans Weijs Jr (BMW). Ongetwijfeld zijn er nog andere uitdagers. In onze voorbeschouwing, na het afsluiten van de deelnemerslijst, komen we hier meer gedetailleerd op terug (ook voor de andere divisies).

Van de voorlopig 108 ingeschreven teams zijn er 25 teams ingeschreven in divisie 1 & 2, 48 teams in divisie 3 en 35 teams bij de historics (divisie 4 & 5).

Stannic_animatie
BRC

Aangezien de 16de Hemicuda Rally ook meetelt voor het Flanders International Rally Challenge kampioenschap, staan er veel buitenlandse piloten op de lijst. Met 31 zijn ze momenteel wat neerkomt op bijna 1 op 3 inschrijvingen.

Naast de Hemicuda Rally wordt er dit jaar ook regularity wedstrijd georganiseerd, namelijk de Hemicuda Regularity Rally. Met voorlopig 31 inschrijvingen kunnen we ook hier van een succes spreken.

Hieronder vind je alvast een link naar de voorlopige deelnemerslijsten

Deelnemers Hemicuda Rally

Deelnemers Hemicuda Regularity Rally

 

 

KAMV
RT2
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
BRC
Topaffiche voor de 48ste TAC Rally
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
X