Binnen een tiental dagen, op 8 & 9 oktober, staat de 16de Hemicuda Rally op het programma. Inschrijven kan nog tot en met zaterdag 1 oktober. Wie echter zeker wil zijn van zijn startplaats, wacht best niet zo lang. Momenteel staan er immers al 108 teams op de voorlopige inschrijvingslijst, terwijl het reglement bepaalt dat er maximum 120 wagens mogen starten. 

hemicuda2

Onder de deelnemers aan de ene zijde 12 snelle EVO’s (waaronder namen als Andy Lefevere, Steve Bécaert, Bert Coene…) en andere zijde de spectaculaire Hans Weijs Jr (BMW). Ongetwijfeld zijn er nog andere uitdagers. In onze voorbeschouwing, na het afsluiten van de deelnemerslijst, komen we hier meer gedetailleerd op terug (ook voor de andere divisies).

Van de voorlopig 108 ingeschreven teams zijn er 25 teams ingeschreven in divisie 1 & 2, 48 teams in divisie 3 en 35 teams bij de historics (divisie 4 & 5).

RT1
RT2

Aangezien de 16de Hemicuda Rally ook meetelt voor het Flanders International Rally Challenge kampioenschap, staan er veel buitenlandse piloten op de lijst. Met 31 zijn ze momenteel wat neerkomt op bijna 1 op 3 inschrijvingen.

Naast de Hemicuda Rally wordt er dit jaar ook regularity wedstrijd georganiseerd, namelijk de Hemicuda Regularity Rally. Met voorlopig 31 inschrijvingen kunnen we ook hier van een succes spreken.

Hieronder vind je alvast een link naar de voorlopige deelnemerslijsten

Deelnemers Hemicuda Rally

Deelnemers Hemicuda Regularity Rally

 

 

RT1
KAMV
BRC
Michelin en Kronos Tyres zijn klaar voor het Kroon-Oil BRC 2024
BRC
Tom Boonen klaar voor volgend hoofdstuk in zijn rallycarrière.
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
X