Binnen een tiental dagen, op 8 & 9 oktober, staat de 16de Hemicuda Rally op het programma. Inschrijven kan nog tot en met zaterdag 1 oktober. Wie echter zeker wil zijn van zijn startplaats, wacht best niet zo lang. Momenteel staan er immers al 108 teams op de voorlopige inschrijvingslijst, terwijl het reglement bepaalt dat er maximum 120 wagens mogen starten. 

hemicuda2

Onder de deelnemers aan de ene zijde 12 snelle EVO’s (waaronder namen als Andy Lefevere, Steve Bécaert, Bert Coene…) en andere zijde de spectaculaire Hans Weijs Jr (BMW). Ongetwijfeld zijn er nog andere uitdagers. In onze voorbeschouwing, na het afsluiten van de deelnemerslijst, komen we hier meer gedetailleerd op terug (ook voor de andere divisies).

Van de voorlopig 108 ingeschreven teams zijn er 25 teams ingeschreven in divisie 1 & 2, 48 teams in divisie 3 en 35 teams bij de historics (divisie 4 & 5).

VAS
RT2

Aangezien de 16de Hemicuda Rally ook meetelt voor het Flanders International Rally Challenge kampioenschap, staan er veel buitenlandse piloten op de lijst. Met 31 zijn ze momenteel wat neerkomt op bijna 1 op 3 inschrijvingen.

Naast de Hemicuda Rally wordt er dit jaar ook regularity wedstrijd georganiseerd, namelijk de Hemicuda Regularity Rally. Met voorlopig 31 inschrijvingen kunnen we ook hier van een succes spreken.

Hieronder vind je alvast een link naar de voorlopige deelnemerslijsten

Deelnemers Hemicuda Rally

Deelnemers Hemicuda Regularity Rally

 

 

VAS
KAMV
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X