Met nummer 12 op de deuren van de Peugeot 106 stond Glenn Goderis aan de start van de Aarova Rally Sprint. Net zoals in de TBR Rallysprint was het Claudia Bakeland die de nota’s las. Al zag het er even naar uit dat de wagen niet tijdig klaar zou zijn.

naamloos-302

“Na de TBR Rallysprint werd de Peugeot 106 van een nieuwe krachtbron voorzien. Deze nieuwe motor liep echter voortdurend warm. Een defecte temperatuurmeter en koelproblemen waren de oorzaak. Even zag het eruit dat onze deelname aan de Aarova Rallysprint in gevaar kwam. We waren dan ook heel tevreden dat we toch aan de start konden verschijnen,” vertelt Glenn Goderis.

“We namen een voorzichtige start. Eigenlijk waren we constant met de nieuwe motor en versnellingsbak bezig. Maar de tijden waren dit weekend minder van belang. Onze doelstelling was om vooral een goed gevoel en vertrouwen op te doen met het nieuw materiaal. Dit met het oog op onze volgende rally. Zo kunnen we met een gerust gevoel naar de Hemicuda rally trekken.”

BRC
VAS

“Graag zou ik de mannen van de service bedanken, de sponsors alsook de grote hulp van Mica autosport. Ook de organisatoren van de rallysprint verdienen een pluim, ik vond het een zeer goede organisatie,” besluit Glenn Goderis.

RT2
VAS
BRC
Michelin en Kronos Tyres zijn klaar voor het Kroon-Oil BRC 2024
BRC
Tom Boonen klaar voor volgend hoofdstuk in zijn rallycarrière.
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
X