Met nummer 12 op de deuren van de Peugeot 106 stond Glenn Goderis aan de start van de Aarova Rally Sprint. Net zoals in de TBR Rallysprint was het Claudia Bakeland die de nota’s las. Al zag het er even naar uit dat de wagen niet tijdig klaar zou zijn.

naamloos-302

“Na de TBR Rallysprint werd de Peugeot 106 van een nieuwe krachtbron voorzien. Deze nieuwe motor liep echter voortdurend warm. Een defecte temperatuurmeter en koelproblemen waren de oorzaak. Even zag het eruit dat onze deelname aan de Aarova Rallysprint in gevaar kwam. We waren dan ook heel tevreden dat we toch aan de start konden verschijnen,” vertelt Glenn Goderis.

“We namen een voorzichtige start. Eigenlijk waren we constant met de nieuwe motor en versnellingsbak bezig. Maar de tijden waren dit weekend minder van belang. Onze doelstelling was om vooral een goed gevoel en vertrouwen op te doen met het nieuw materiaal. Dit met het oog op onze volgende rally. Zo kunnen we met een gerust gevoel naar de Hemicuda rally trekken.”

RallyTime animated
RT2

“Graag zou ik de mannen van de service bedanken, de sponsors alsook de grote hulp van Mica autosport. Ook de organisatoren van de rallysprint verdienen een pluim, ik vond het een zeer goede organisatie,” besluit Glenn Goderis.

RT2
VAS
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X