Met nummer 12 op de deuren van de Peugeot 106 stond Glenn Goderis aan de start van de Aarova Rally Sprint. Net zoals in de TBR Rallysprint was het Claudia Bakeland die de nota’s las. Al zag het er even naar uit dat de wagen niet tijdig klaar zou zijn.

naamloos-302

“Na de TBR Rallysprint werd de Peugeot 106 van een nieuwe krachtbron voorzien. Deze nieuwe motor liep echter voortdurend warm. Een defecte temperatuurmeter en koelproblemen waren de oorzaak. Even zag het eruit dat onze deelname aan de Aarova Rallysprint in gevaar kwam. We waren dan ook heel tevreden dat we toch aan de start konden verschijnen,” vertelt Glenn Goderis.

“We namen een voorzichtige start. Eigenlijk waren we constant met de nieuwe motor en versnellingsbak bezig. Maar de tijden waren dit weekend minder van belang. Onze doelstelling was om vooral een goed gevoel en vertrouwen op te doen met het nieuw materiaal. Dit met het oog op onze volgende rally. Zo kunnen we met een gerust gevoel naar de Hemicuda rally trekken.”

RT2
KAMV

“Graag zou ik de mannen van de service bedanken, de sponsors alsook de grote hulp van Mica autosport. Ook de organisatoren van de rallysprint verdienen een pluim, ik vond het een zeer goede organisatie,” besluit Glenn Goderis.

VAS
BRC
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
BRC
10de plaats voor Tom Boonen in Rallye de Wallonie
BRC
JBRC - Indrukwekkend debuut van Pierre-Manuel Brasseur in Rallye de Wallonie
BRC
Niels Reynvoet is de Michelin Star of the Weekend - Rallye de Wallonie
BRC
Rallye de Wallonie - Niels Reynvoet wint na een waanzinnig spannende finale
BRC
2WD Trophy - Vanton favoriet in Rallye de Wallonie
BRC
HBRC - Emile Tollet mikt op de dubbel in Rallye de Wallonie
BRC
Rallye de Wallonie - Vincent Verschueren: “Onze eigen wedstrijd rijden”
Rally van Wallonië - Thierry Schloesser op titeljacht in Divisie 2
BRC
JBRC - Rallye de Wallonie - Zware concurrentie voor leider Jonas Dewilde
X