“We zijn vooral gestart in de Aarova Rally Sprint om verder ervaring en ritme op te doen. Om de wagen verder te ontdekken. Onze doelstelling was om zonder onnodige kosten te finishen. Ook voor mijn co piloot, Stijn Sonneville, was het de eerste keer dat hij in het rechterzitje zat. Eerder dit jaar heeft hij zijn debuut gemaakt als piloot in de Rallysprint van Moorslede,” laat Freek Vanbeveren van weten.

av-rvo-2016-031

“We namen met de nodige maar gezonde stress de start. Eens we op de special zaten ging alles zeer goed en zat ik meteen in een tempo waarvan ik best tevreden was. Ik wist dat ik op deze manier safe reed en was tevreden met de tijden. Dus was het niet nodig om grenzen op te zoeken. Ik wist waar het sneller kon maar wou geen risico’s nemen.”

RT1
RallyTime animated

“Voor de laatste ronde was het gelijke stand voor de 19e plaats. Door het wisselvallige weer ben ik gestart op regenbanden op een tot mijn verbazing droog parcours. Hierdoor heb ik misschien 1 of 2 plaatsjes verloren. Uiteindelijk zijn we 21e geworden met 0.7sec verschil op plaats 20. Uiteraard ben ik hiermee zeer tevreden als resultaat voor een vlekkeloze 2e rally.”

“Ook wil ik nog mijn co Stijn Sonneville en de sponsors bedanken: electro demolder, deroo constructie, frank de muer, eurokart, yprauto, V Performance en rds electronics.”

“Dit jaar staat er niets meer op het programma, en waarschijnlijk zal dat ook zo blijven. Maar nu de Aarova Rally Sprint positief is uitgevallen, zullen we beginnen kijken om een programma voor volgend jaar samen te stellen. En vooral op zoek gaan naar steun en sponsors die mee in ons avontuur willen stappen,” besluit Freek Vanbeveren.

BRC
KAMV
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X