“We zijn vooral gestart in de Aarova Rally Sprint om verder ervaring en ritme op te doen. Om de wagen verder te ontdekken. Onze doelstelling was om zonder onnodige kosten te finishen. Ook voor mijn co piloot, Stijn Sonneville, was het de eerste keer dat hij in het rechterzitje zat. Eerder dit jaar heeft hij zijn debuut gemaakt als piloot in de Rallysprint van Moorslede,” laat Freek Vanbeveren van weten.

av-rvo-2016-031

“We namen met de nodige maar gezonde stress de start. Eens we op de special zaten ging alles zeer goed en zat ik meteen in een tempo waarvan ik best tevreden was. Ik wist dat ik op deze manier safe reed en was tevreden met de tijden. Dus was het niet nodig om grenzen op te zoeken. Ik wist waar het sneller kon maar wou geen risico’s nemen.”

“Voor de laatste ronde was het gelijke stand voor de 19e plaats. Door het wisselvallige weer ben ik gestart op regenbanden op een tot mijn verbazing droog parcours. Hierdoor heb ik misschien 1 of 2 plaatsjes verloren. Uiteindelijk zijn we 21e geworden met 0.7sec verschil op plaats 20. Uiteraard ben ik hiermee zeer tevreden als resultaat voor een vlekkeloze 2e rally.”

KAMV
BRC

“Ook wil ik nog mijn co Stijn Sonneville en de sponsors bedanken: electro demolder, deroo constructie, frank de muer, eurokart, yprauto, V Performance en rds electronics.”

“Dit jaar staat er niets meer op het programma, en waarschijnlijk zal dat ook zo blijven. Maar nu de Aarova Rally Sprint positief is uitgevallen, zullen we beginnen kijken om een programma voor volgend jaar samen te stellen. En vooral op zoek gaan naar steun en sponsors die mee in ons avontuur willen stappen,” besluit Freek Vanbeveren.

RallyTime animated
RT2
Spektakel verzekerd in 55ste Rallye de Hannut
BRC
Michelin en Kronos Tyres zijn klaar voor het Kroon-Oil BRC 2024
BRC
Tom Boonen klaar voor volgend hoofdstuk in zijn rallycarrière.
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
X