Voor rallyteam Deprez was het een eerste kennismaking met de rallysprint in Oudenaarde.  Hierdoor was het tijdens de eerste ronde nog wat aftasten. Bijna in elke bocht was er zowaar de kans om een sortie te maken. Iets wat we wilden voorkomen na het resultaat in de Rally van Staden. Eens in de regroup bleek dat de motor enkel op 5 van de 6 cilinder draaide, werk aan de winkel dus in de service!

naamloos-1143

In de 2e ronde werd het vertrouwen teruggewonnen en vlogen we er tegenaan. Tot we enkele bochten voor het eind rond kwamen te staan. Nooit een goede zaak in een sport waarbij het altijd om seconden gaat. Seconden die moeilijk terug te winnen zijn.

De voorlaatste ronde werd er goed gestart. Tot halfweg de KP de weergoden zich echter tegen ons keerden. Met een verkeerde bandenkeuze werd het bij de jump even warm. Toen daarna ook de versnellingspook opeens vast bleef zitten in 2e versnelling,  leek het even einde oefening omdat die versnelling zelf niet meer werkte. Na wat geweld schoot deze dan toch los en konden we onze weg verder zetten op de kasseien. Dit werd op het eind ook héél warm wanneer de wagen links en rechts begon te schuiven richting de grachten. Gelukkig kon dit telkens genoeg bijgestuurd worden en haalden we de finish zonder schade.

VAS
KAMV

De laatste ronde werd uiteindelijk afgewerkt zonder problemen en zo konden we de rally afsluiten met al bij al een tevreden gevoel. Een 27e plaats algemeen en 4e in klasse 3H was het resultaat van al het werk, van zowel tijdens de rally als van de weken ervoor.

Ook willen wij de supporters bedanken, zonder jullie zou de sport niet blijven bestaan. Het service team dat altijd paraat staat en dat telkens uitstekend werk doet. Alle baanposten die de veiligheid garanderen, de fotografen / filmmannen die het mogelijk maken onze hobby te kunnen herbeleven nadien en tot slot alle sponsors die blijven geloven in ons.
Verzekeringen Missine, garage Wim Joseph , schrijnwerker Johan Verhaeghe , textielprinting DV Tex en garage Jan Himpe.

Rallyteam Deprez

VAS
BRC
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X