Als 0-wagen de wedstrijd openen. Geen incidenten met toeschouwers. Een perfect draaiende Safety EVO. Een serviceplaats naast het water. Een team dat elkaar steunt. En dit allemaal in je thuisrally. Dan heb je als team uiteraard een geslaagd weekend achter de rug.

 jv-2016093135716065

“Voor het ED rallyteam was het een TOP weekend op alle aspecten. De Omloop van Vlaanderen is voor het ED rallyteam, net zoals voor mij persoonlijk, dan ook een echte thuisrally.  Dat mijn bedrijf Carrosserie Muylle er hoofdsponsor was, maakte het voor mij persoonlijk nog wat specialer,” opent Wouter Muylle.

RallyTime animated
RT2

“In de Omloop van Vlaanderen reden we als 0-wagen. De Safety EVO heeft het opnieuw voortreffelijk gedaan. Met hier en daar het nodige schuifwerk wat wel geapprecieerd werd door het talrijke publiek. Wij oefenden als 0-wagen een toch nog belangrijke veiligheidsfunctie uit… voor ons serviceteam leek het echter meer op vakantie. Serviceplaats pal aan het water, tafels en stoelen onder de bomen. We waanden ons als god in Frankrijk. De sfeer was gewoon echt de MAX. Daarvoor doen we het eigenlijk. Geen stress. Geen geklaag of gezaag. Gewoonweg genieten.”

Wouter Muylle beseft maar al te goed dat je er enkel een topweekend van kan maken met de medewerking van anderen.

“Bij deze wil ook iedereen in het publiek nog eens bedanken, om dat jullie allemaal veilig stonden langs het parkoers. Zeker een dankwoord voor alle ED medewerkers om mij het ontlasten van de vele voorbereidingen. Voor het plezier, de service, het supporteren langs het parkoers en de goede ontvangsten.”

“De volgende rally die we rijden is de East Belgian Rally, binnen een paar weken. Ook daar mogen we als 0-wagen starten. Iets dat we met veel plezier zullen doen,” besluit Wouter Muylle.

KAMV
VAS
BRC
Michelin en Kronos Tyres zijn klaar voor het Kroon-Oil BRC 2024
BRC
Tom Boonen klaar voor volgend hoofdstuk in zijn rallycarrière.
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
X