Als 0-wagen de wedstrijd openen. Geen incidenten met toeschouwers. Een perfect draaiende Safety EVO. Een serviceplaats naast het water. Een team dat elkaar steunt. En dit allemaal in je thuisrally. Dan heb je als team uiteraard een geslaagd weekend achter de rug.

 jv-2016093135716065

“Voor het ED rallyteam was het een TOP weekend op alle aspecten. De Omloop van Vlaanderen is voor het ED rallyteam, net zoals voor mij persoonlijk, dan ook een echte thuisrally.  Dat mijn bedrijf Carrosserie Muylle er hoofdsponsor was, maakte het voor mij persoonlijk nog wat specialer,” opent Wouter Muylle.

RT1
BRC

“In de Omloop van Vlaanderen reden we als 0-wagen. De Safety EVO heeft het opnieuw voortreffelijk gedaan. Met hier en daar het nodige schuifwerk wat wel geapprecieerd werd door het talrijke publiek. Wij oefenden als 0-wagen een toch nog belangrijke veiligheidsfunctie uit… voor ons serviceteam leek het echter meer op vakantie. Serviceplaats pal aan het water, tafels en stoelen onder de bomen. We waanden ons als god in Frankrijk. De sfeer was gewoon echt de MAX. Daarvoor doen we het eigenlijk. Geen stress. Geen geklaag of gezaag. Gewoonweg genieten.”

Wouter Muylle beseft maar al te goed dat je er enkel een topweekend van kan maken met de medewerking van anderen.

“Bij deze wil ook iedereen in het publiek nog eens bedanken, om dat jullie allemaal veilig stonden langs het parkoers. Zeker een dankwoord voor alle ED medewerkers om mij het ontlasten van de vele voorbereidingen. Voor het plezier, de service, het supporteren langs het parkoers en de goede ontvangsten.”

“De volgende rally die we rijden is de East Belgian Rally, binnen een paar weken. Ook daar mogen we als 0-wagen starten. Iets dat we met veel plezier zullen doen,” besluit Wouter Muylle.

RallyTime animated
RT1
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
X