RV-20160828192644028Na Rally van Wervik besloten we om deel te nemen aan de Short Rally van Kasterlee. Op de eerste KP draaide we al een mooie tijd, alles ging zoals het moest. Al snel verlegden we onze grenzen, en werden onze tijden steeds beter.

Bij 1 KP lagen die grenzen net iets te ver, waardoor we enkele seconden verloren en we een kleine achterstand creëerde. Al snel was dit voor ons beide geen optie! De enige optie die er voor ons was, opnieuw tijd winnen in de volgende kp! Het was een nek aan nek race, onze plaats wisselde steeds opnieuw met enkele seconden.

De voorlaatste KP besloten we volledig voor de 1ste plaats te gaan. En nog meer risico’s te nemen. Waar het toch enkele keren nipt leek te zijn. We eindigde aan de finish met 1sec verschil van de 1ste plaats.

Laatste KP was alles of niets! Deze keer hadden we opnieuw een vlekkeloos parkoers afgelegd met enkele spannende momentjes! Uiteindelijk eindigde we met 2 seconden verschil als eerste in div 1.

RT2
VAS

RV-20160828110846094Dit was een prachtige en faire race waar we alles hebben gegeven en heel veel uit hebben geleerd om mee te nemen naar de toekomst! Ik wil nogmaals iedereen bedanken die in ons geloofde, die voor ons kwamen supporteren, de mensen die er niet konden bij zijn maar het van op een andere plaats volgden, de sponsors… maar vooral het serviceteam dat er elke keer opnieuw voor ons klaarstond!

Ook Martin Bruggeman en lief vrouwke die speciaal voor ons zijn afgekomen om ons te voorzien van spijs en dranken! Dikke dikke mercie aan iedereen!

 

63ste OVV
RT2
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
X