RV-20160828192644028Na Rally van Wervik besloten we om deel te nemen aan de Short Rally van Kasterlee. Op de eerste KP draaide we al een mooie tijd, alles ging zoals het moest. Al snel verlegden we onze grenzen, en werden onze tijden steeds beter.

Bij 1 KP lagen die grenzen net iets te ver, waardoor we enkele seconden verloren en we een kleine achterstand creëerde. Al snel was dit voor ons beide geen optie! De enige optie die er voor ons was, opnieuw tijd winnen in de volgende kp! Het was een nek aan nek race, onze plaats wisselde steeds opnieuw met enkele seconden.

De voorlaatste KP besloten we volledig voor de 1ste plaats te gaan. En nog meer risico’s te nemen. Waar het toch enkele keren nipt leek te zijn. We eindigde aan de finish met 1sec verschil van de 1ste plaats.

Laatste KP was alles of niets! Deze keer hadden we opnieuw een vlekkeloos parkoers afgelegd met enkele spannende momentjes! Uiteindelijk eindigde we met 2 seconden verschil als eerste in div 1.

KAMV
RallyTime animated

RV-20160828110846094Dit was een prachtige en faire race waar we alles hebben gegeven en heel veel uit hebben geleerd om mee te nemen naar de toekomst! Ik wil nogmaals iedereen bedanken die in ons geloofde, die voor ons kwamen supporteren, de mensen die er niet konden bij zijn maar het van op een andere plaats volgden, de sponsors… maar vooral het serviceteam dat er elke keer opnieuw voor ons klaarstond!

Ook Martin Bruggeman en lief vrouwke die speciaal voor ons zijn afgekomen om ons te voorzien van spijs en dranken! Dikke dikke mercie aan iedereen!

 

RT2
KAMV
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
X