RV-20160828192644028Na Rally van Wervik besloten we om deel te nemen aan de Short Rally van Kasterlee. Op de eerste KP draaide we al een mooie tijd, alles ging zoals het moest. Al snel verlegden we onze grenzen, en werden onze tijden steeds beter.

Bij 1 KP lagen die grenzen net iets te ver, waardoor we enkele seconden verloren en we een kleine achterstand creëerde. Al snel was dit voor ons beide geen optie! De enige optie die er voor ons was, opnieuw tijd winnen in de volgende kp! Het was een nek aan nek race, onze plaats wisselde steeds opnieuw met enkele seconden.

De voorlaatste KP besloten we volledig voor de 1ste plaats te gaan. En nog meer risico’s te nemen. Waar het toch enkele keren nipt leek te zijn. We eindigde aan de finish met 1sec verschil van de 1ste plaats.

Stannic_animatie
BRC

Laatste KP was alles of niets! Deze keer hadden we opnieuw een vlekkeloos parkoers afgelegd met enkele spannende momentjes! Uiteindelijk eindigde we met 2 seconden verschil als eerste in div 1.

RV-20160828110846094Dit was een prachtige en faire race waar we alles hebben gegeven en heel veel uit hebben geleerd om mee te nemen naar de toekomst! Ik wil nogmaals iedereen bedanken die in ons geloofde, die voor ons kwamen supporteren, de mensen die er niet konden bij zijn maar het van op een andere plaats volgden, de sponsors… maar vooral het serviceteam dat er elke keer opnieuw voor ons klaarstond!

Ook Martin Bruggeman en lief vrouwke die speciaal voor ons zijn afgekomen om ons te voorzien van spijs en dranken! Dikke dikke mercie aan iedereen!

 

KAMV
RT2
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X