Afgelopen weekend stond de Short Rally van Kasterlee 2016 op het programma. Deze wedstrijd telt mee voor het VAS kampioenschap en om onze goede uitgangspositie te verdedigen wilden we hier absoluut ook aan de start komen. We wisten op voorhand dat dit met de lange onverhard stroken niet meteen het geschikte parkoers was voor ons om te strijden tegen de 4×4 van Stefaan T’Joens.

RV-20160828135023049

Met volle moed vertrokken we maar halfweg de eerste proef trok de motor niet meer door. Even later reageerde het gaspedaal helemaal niet meer en moesten we aan de kant. De regeling van de gaskabel was verdwenen maar opgeven was geen optie! Met tape en spanbandjes konden we de proef uitrijden en de service bereiken om het euvel terug te herstellen.

Met 6 minuten tijdverlies was het klassement om zeep maar we gingen terug op pad om het publiek en ons zelf te plezieren met het nodige spektakel. Vanaf toen verliep alles uitstekend en ook de reacties van het publiek waren geweldig. Het deed ons dan ook heel veel plezier toen we de spektakelbeker overhandigd kregen! Een heel mooie troostprijs!!

BRC
RT2

Tot slot moet ik zeker ook nog Kenny Deroo bedanken voor zijn inzet en motivatie. Voor een eerste maal samen is alles uitstekend verlopen!

VAS
RallyTime animated
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
BRC
Startvolgorde TAC Rally
X