Afgelopen weekend stond de Short Rally van Kasterlee 2016 op het programma. Deze wedstrijd telt mee voor het VAS kampioenschap en om onze goede uitgangspositie te verdedigen wilden we hier absoluut ook aan de start komen. We wisten op voorhand dat dit met de lange onverhard stroken niet meteen het geschikte parkoers was voor ons om te strijden tegen de 4×4 van Stefaan T’Joens.

RV-20160828135023049

Met volle moed vertrokken we maar halfweg de eerste proef trok de motor niet meer door. Even later reageerde het gaspedaal helemaal niet meer en moesten we aan de kant. De regeling van de gaskabel was verdwenen maar opgeven was geen optie! Met tape en spanbandjes konden we de proef uitrijden en de service bereiken om het euvel terug te herstellen.

Met 6 minuten tijdverlies was het klassement om zeep maar we gingen terug op pad om het publiek en ons zelf te plezieren met het nodige spektakel. Vanaf toen verliep alles uitstekend en ook de reacties van het publiek waren geweldig. Het deed ons dan ook heel veel plezier toen we de spektakelbeker overhandigd kregen! Een heel mooie troostprijs!!

RallyTime animated
RT2

Tot slot moet ik zeker ook nog Kenny Deroo bedanken voor zijn inzet en motivatie. Voor een eerste maal samen is alles uitstekend verlopen!

KAMV
Stannic
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X