Afgelopen weekend stonden we, net zoals vorig jaar, aan de start van de Short Rally van Kasterlee als nulwagen. Bij de vorige editie moesten we noodgedwongen de GT3 nog aan de kant laten staan en konden we gebruik maken van onze Porsche 930 turbo.

RV-20160828130013019

Editie 2016 moest en zou met de GT3 gereden worden… Na de nodige tegenslagen met de elektronica en onze opgave in de Sezoensrally (koelwater verloren) werd niks aan het toeval overgelaten.

De motor ging volledig uit elkaar en alles werd opnieuw grondig gecontroleerd aan de wagen en indien nodig vervangen. Even leek de elektronica nog wat roet in het eten te gooien maar dat werd opgelost.

BRC
RT1

Zondag konden we dan eindelijk van start met een perfect rijdende GT3. Er werd vooral genoten van de wagen want eindelijk ging hij zoals hij moet gaan… de ontelbare uren die het team eraan gewerkt heeft werden eindelijk beloond!

Nu dat de wagen in orde is willen we natuurlijk graag in 1 van onze lievelingswedstrijden starten… de East Belgian Rally in Sankt Vith op 23 & 24 september a.s.

Om onze deelname te kunnen verwezenlijken moeten we alleen nog op zoek naar het nodige budget. Dus, heeft u een hart voor de rallysport en wil u publiciteit van uw bedrijf op onze mooie Porsche GT3 tijdens de East Belgian Rally? Contacteer ons dan snel, info@autosdekens.be

RallyTime animated
KAMV
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X