Afgelopen weekend stonden we, net zoals vorig jaar, aan de start van de Short Rally van Kasterlee als nulwagen. Bij de vorige editie moesten we noodgedwongen de GT3 nog aan de kant laten staan en konden we gebruik maken van onze Porsche 930 turbo.

RV-20160828130013019

Editie 2016 moest en zou met de GT3 gereden worden… Na de nodige tegenslagen met de elektronica en onze opgave in de Sezoensrally (koelwater verloren) werd niks aan het toeval overgelaten.

De motor ging volledig uit elkaar en alles werd opnieuw grondig gecontroleerd aan de wagen en indien nodig vervangen. Even leek de elektronica nog wat roet in het eten te gooien maar dat werd opgelost.

RT1
KAMV

Zondag konden we dan eindelijk van start met een perfect rijdende GT3. Er werd vooral genoten van de wagen want eindelijk ging hij zoals hij moet gaan… de ontelbare uren die het team eraan gewerkt heeft werden eindelijk beloond!

Nu dat de wagen in orde is willen we natuurlijk graag in 1 van onze lievelingswedstrijden starten… de East Belgian Rally in Sankt Vith op 23 & 24 september a.s.

Om onze deelname te kunnen verwezenlijken moeten we alleen nog op zoek naar het nodige budget. Dus, heeft u een hart voor de rallysport en wil u publiciteit van uw bedrijf op onze mooie Porsche GT3 tijdens de East Belgian Rally? Contacteer ons dan snel, info@autosdekens.be

Stannic_animatie
BRC
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
X