In de Rally van Staden werd Thorben Vandeputte slechts 6de in de klasse door een kleine sortie. Een resultaat dat niet in de lijn lag van de vorige rally’s, klassewinst en top3 in de divisie 1-2. Thorben Vandeputte trok dan ook richting de Kempen om opnieuw aan te pikken met deze goede resultaten. En dat deed het team Thorben Vandeputte – Elien Verhaeghe. We praatten dan ook met een tevreden man.

RV-20160828105941098

“De rally is naar wens verlopen. We startten met de ambitie om onze klasse te winnen en punten te pakken in divisie 1-2. Iets waar we in geslaagd zijn zonder op de limiet te moeten rijden,” gaat Thorben Vandeputte van start.

“De eerste proef lag me wel goed. De tweede proef, met het onverhard, iets minder. Het was niet simpel om de auto op de baan te houden. Het parkoers werd super glad door al het zand. In de eerste ronde lag het onverhard nog goed. Daarna veranderde dit snel in de slechte zin…

VAS
RT1

Maar we hebben geen problemen gehad. Op naar de volgende rally. De volgende rally dat we rijden is de Aarova Rallysprint in Oudenaarde.

Ik wil al onze sponsors bedanken voor hun steun: Grondwerken Buysens, grondwerken Versavele, Carbongear Technology, Philcars, Alv tankcontroles, Henri Coeman, Sanitair Jmv, Nt Projects, Restaurant Biezenveld, Vantomme containers en Geldhof Jielker.

Verder wil ik ook nog een paar mensen extra bedanken. Jason Buysens, Tom Versavele, Elien Verhaeghe, Laurens Van Onacker en Philcars Wervik. Voor de hulp van het vermaken van de auto na de kleine sortie in de Rally van Staden”

BRC
KAMV
BRC
Michelin en Kronos Tyres zijn klaar voor het Kroon-Oil BRC 2024
BRC
Tom Boonen klaar voor volgend hoofdstuk in zijn rallycarrière.
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
X