In de Rally van Staden werd Thorben Vandeputte slechts 6de in de klasse door een kleine sortie. Een resultaat dat niet in de lijn lag van de vorige rally’s, klassewinst en top3 in de divisie 1-2. Thorben Vandeputte trok dan ook richting de Kempen om opnieuw aan te pikken met deze goede resultaten. En dat deed het team Thorben Vandeputte – Elien Verhaeghe. We praatten dan ook met een tevreden man.

RV-20160828105941098

“De rally is naar wens verlopen. We startten met de ambitie om onze klasse te winnen en punten te pakken in divisie 1-2. Iets waar we in geslaagd zijn zonder op de limiet te moeten rijden,” gaat Thorben Vandeputte van start.

“De eerste proef lag me wel goed. De tweede proef, met het onverhard, iets minder. Het was niet simpel om de auto op de baan te houden. Het parkoers werd super glad door al het zand. In de eerste ronde lag het onverhard nog goed. Daarna veranderde dit snel in de slechte zin…

RT1
RT2

Maar we hebben geen problemen gehad. Op naar de volgende rally. De volgende rally dat we rijden is de Aarova Rallysprint in Oudenaarde.

Ik wil al onze sponsors bedanken voor hun steun: Grondwerken Buysens, grondwerken Versavele, Carbongear Technology, Philcars, Alv tankcontroles, Henri Coeman, Sanitair Jmv, Nt Projects, Restaurant Biezenveld, Vantomme containers en Geldhof Jielker.

Verder wil ik ook nog een paar mensen extra bedanken. Jason Buysens, Tom Versavele, Elien Verhaeghe, Laurens Van Onacker en Philcars Wervik. Voor de hulp van het vermaken van de auto na de kleine sortie in de Rally van Staden”

VAS
KAMV
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X