In de Rally van Staden werd Thorben Vandeputte slechts 6de in de klasse door een kleine sortie. Een resultaat dat niet in de lijn lag van de vorige rally’s, klassewinst en top3 in de divisie 1-2. Thorben Vandeputte trok dan ook richting de Kempen om opnieuw aan te pikken met deze goede resultaten. En dat deed het team Thorben Vandeputte – Elien Verhaeghe. We praatten dan ook met een tevreden man.

RV-20160828105941098

“De rally is naar wens verlopen. We startten met de ambitie om onze klasse te winnen en punten te pakken in divisie 1-2. Iets waar we in geslaagd zijn zonder op de limiet te moeten rijden,” gaat Thorben Vandeputte van start.

RT2
RallyTime animated

“De eerste proef lag me wel goed. De tweede proef, met het onverhard, iets minder. Het was niet simpel om de auto op de baan te houden. Het parkoers werd super glad door al het zand. In de eerste ronde lag het onverhard nog goed. Daarna veranderde dit snel in de slechte zin…

Maar we hebben geen problemen gehad. Op naar de volgende rally. De volgende rally dat we rijden is de Aarova Rallysprint in Oudenaarde.

Ik wil al onze sponsors bedanken voor hun steun: Grondwerken Buysens, grondwerken Versavele, Carbongear Technology, Philcars, Alv tankcontroles, Henri Coeman, Sanitair Jmv, Nt Projects, Restaurant Biezenveld, Vantomme containers en Geldhof Jielker.

Verder wil ik ook nog een paar mensen extra bedanken. Jason Buysens, Tom Versavele, Elien Verhaeghe, Laurens Van Onacker en Philcars Wervik. Voor de hulp van het vermaken van de auto na de kleine sortie in de Rally van Staden”

Stannic_animatie
RallyTime animated
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X