“Met de Rally van Staden stonden we voor het eerst aan de start van een echte rally,” vertelt Kenneth Geldhof. “Sinds ons debuut in  de Rallysprint van Moorslede hadden we tot nu toe enkel rallysprints gereden. Drie rallysprints die we succesvol afgerond hebben. We stonden dan ook te popelen om van start te gaan in de Rally van Staden.”

naamloos-855

“Net zoals tijdens mijn debuut in Moorslede, was het mijn vader die in het co zitje zat. Omdat we de streek rond Staden goed kennen, was het zo goed als een thuisrally voor ons.”

“We begonnen aan de rally met een goed gevoel. De eerste ronde verliep super. Tijdens de eerste 3 kp’s waren we rustig gestart. Ook de andere kp’s verliepen goed. Naar gelang de wedstrijd vorderde, begonnen we ook in het ritme te komen. De tijden werden alsmaar beter. Uiteindelijk werden we 2de in onze klasse 2E.”

RallyTime animated
63ste OVV

“We reden de Rally van Moorslede vooral om ritme op te doen met de wagen. We hebben ons zeer goed geamuseerd. Hierbij wil ik ook Automobiel Club Staden proficiat wensen, de organisatie was top.”

“Ik bedank alvast mijn sponsors die dit allemaal mogelijk maken: GL Projects, Pleisterwerken Anthony Degheldere uit Kortemark, Café De Dubbele Arend in Hooglede bij Tom en Gwenda , Dick en co uit Gullegem en frituur Shellys in Handzame,” aldus Kenneth.

Stannic
VAS
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X