“Met de Rally van Staden stonden we voor het eerst aan de start van een echte rally,” vertelt Kenneth Geldhof. “Sinds ons debuut in  de Rallysprint van Moorslede hadden we tot nu toe enkel rallysprints gereden. Drie rallysprints die we succesvol afgerond hebben. We stonden dan ook te popelen om van start te gaan in de Rally van Staden.”

naamloos-855

“Net zoals tijdens mijn debuut in Moorslede, was het mijn vader die in het co zitje zat. Omdat we de streek rond Staden goed kennen, was het zo goed als een thuisrally voor ons.”

“We begonnen aan de rally met een goed gevoel. De eerste ronde verliep super. Tijdens de eerste 3 kp’s waren we rustig gestart. Ook de andere kp’s verliepen goed. Naar gelang de wedstrijd vorderde, begonnen we ook in het ritme te komen. De tijden werden alsmaar beter. Uiteindelijk werden we 2de in onze klasse 2E.”

RT2
VAS

“We reden de Rally van Moorslede vooral om ritme op te doen met de wagen. We hebben ons zeer goed geamuseerd. Hierbij wil ik ook Automobiel Club Staden proficiat wensen, de organisatie was top.”

“Ik bedank alvast mijn sponsors die dit allemaal mogelijk maken: GL Projects, Pleisterwerken Anthony Degheldere uit Kortemark, Café De Dubbele Arend in Hooglede bij Tom en Gwenda , Dick en co uit Gullegem en frituur Shellys in Handzame,” aldus Kenneth.

RT1
RT2
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
BRC
Startvolgorde TAC Rally
X