De Rally van Staden verliep niet zoals verhoopt voor CELOPI Racing. Christophe Panis en Jeroen D’hulster hadden hun zinnen gezet op een klasse-overwinning met de Citroën Saxo van Philcars, maar al van bij de start liet de mechaniek hen in de steek.

RvS-2016-35-1

“In één van de eerste remzones merkte ik dat de versnellingsbak moeilijk in tweede ging in het terugschakelen. Omdat we daarom bijna elke korte bocht in derde versnelling moesten nemen en ook nog eens spinden verloren we meteen een pak tijd,” vertelt Christophe, die geen enkele deftige chrono kon neerzetten.

Tijdens de eerste servicebeurt werd aan de bediening van de versnellingsbak gesleuteld, maar het euvel bleek niet opgelost. “Na de vierde proef besloten we de wagen aan de kant te zetten. Het had geen zin om zo verder te rijden en we wilden erger voorkomen. We gaan dit in één van de volgende wedstrijden zeker goedmaken voor onze supporters, onze sponsors en onszelf. Better luck next time!” aldus Christophe Panis.

Stannic
RT2
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X