De Rally van Staden verliep niet zoals verhoopt voor CELOPI Racing. Christophe Panis en Jeroen D’hulster hadden hun zinnen gezet op een klasse-overwinning met de Citroën Saxo van Philcars, maar al van bij de start liet de mechaniek hen in de steek.

RvS-2016-35-1

“In één van de eerste remzones merkte ik dat de versnellingsbak moeilijk in tweede ging in het terugschakelen. Omdat we daarom bijna elke korte bocht in derde versnelling moesten nemen en ook nog eens spinden verloren we meteen een pak tijd,” vertelt Christophe, die geen enkele deftige chrono kon neerzetten.

Tijdens de eerste servicebeurt werd aan de bediening van de versnellingsbak gesleuteld, maar het euvel bleek niet opgelost. “Na de vierde proef besloten we de wagen aan de kant te zetten. Het had geen zin om zo verder te rijden en we wilden erger voorkomen. We gaan dit in één van de volgende wedstrijden zeker goedmaken voor onze supporters, onze sponsors en onszelf. Better luck next time!” aldus Christophe Panis.

Stannic
KAMV
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
X