Op 10 en 11 september organiseert VZW Superstage de tweede editie van de Aarova Rallysprint van Oudenaarde. Na een bijzonder geslaagde eerste editie, gewonnen door Chris Van Woensel met zijn Mitsubishi Lancer WRC05, en vooral het erg warme onthaal van de rallysport door de lokale bevolking, overheid en ondernemers, werkt Superstage aan een nog betere editie in de Vlaamse Ardennen. Op 11 september mogen we ons opmaken voor een rallysprint met nationale allures. Een “Rallydream” voor iedereen…

oudenaarde

Natuurlijk is het een maand voor de wedstrijd nog te vroeg om al een idee te geven van de deelnemers die aan de start komen, maar vanzelfsprekend willen de lokale tenoren hun thuiswedstrijd voor geen geld missen. Pieter Tsjoen en Vincent Verschueren brengen alvast hun R5’s in stelling, terwijl Tim Van Parijs het spektakel zal verzorgen met zijn muzikale Porsche 997 GT3, terwijl Frédéric Miclotte in zijn thuisbasis zijn rol als teammanager bij J-Motorsport nog eens ruilt voor een zitje aan het stuur. De Oost-Vlaamse vrienden krijgen ongetwijfeld weerwerk van heel wat kameraden uit alle hoeken van het land…

De uitdagende klassementsproef van 8,89 km op grondgebied Oudenaarde, Kruishoutem en Zingem wordt dit jaar trouwens in omgekeerde richting afgewerkt. Er staan vier passages op het menu, om 8h30, 11h, 13h30 en 16h.

VAS
RT1

Verder zal het servicepark een andere indeling hebben, maar voor de fans is het belangrijkste dat er nog meer werk gemaakt wordt van het comfort in de 6 verschillende publiekszones. In deze veilige publiekszones is telkens catering voorzien, zodat de toeschouwers in optimale omstandigheden van het spektakel kunnen genieten. En verder is er natuurlijk opnieuw de fameuze VIP-publiekszone RallyDream, waar zowel zaterdag als zondag een echt rallyfeest georganiseerd wordt, tijdens en na de Aarova Rallysprint van Oudenaarde. De voorverkoop is alvast gestart (meer info: www.arsrally.com).

Binnenkort meer nieuws over de deelnemers, maar noteer nu alvast 10 en 11 september in je agenda, want de Aarova Rallysprint van Oudenaarde mag je niet missen.

BRC
VAS
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X