Op 10 en 11 september organiseert VZW Superstage de tweede editie van de Aarova Rallysprint van Oudenaarde. Na een bijzonder geslaagde eerste editie, gewonnen door Chris Van Woensel met zijn Mitsubishi Lancer WRC05, en vooral het erg warme onthaal van de rallysport door de lokale bevolking, overheid en ondernemers, werkt Superstage aan een nog betere editie in de Vlaamse Ardennen. Op 11 september mogen we ons opmaken voor een rallysprint met nationale allures. Een “Rallydream” voor iedereen…

oudenaarde

Natuurlijk is het een maand voor de wedstrijd nog te vroeg om al een idee te geven van de deelnemers die aan de start komen, maar vanzelfsprekend willen de lokale tenoren hun thuiswedstrijd voor geen geld missen. Pieter Tsjoen en Vincent Verschueren brengen alvast hun R5’s in stelling, terwijl Tim Van Parijs het spektakel zal verzorgen met zijn muzikale Porsche 997 GT3, terwijl Frédéric Miclotte in zijn thuisbasis zijn rol als teammanager bij J-Motorsport nog eens ruilt voor een zitje aan het stuur. De Oost-Vlaamse vrienden krijgen ongetwijfeld weerwerk van heel wat kameraden uit alle hoeken van het land…

De uitdagende klassementsproef van 8,89 km op grondgebied Oudenaarde, Kruishoutem en Zingem wordt dit jaar trouwens in omgekeerde richting afgewerkt. Er staan vier passages op het menu, om 8h30, 11h, 13h30 en 16h.

BRC
VAS

Verder zal het servicepark een andere indeling hebben, maar voor de fans is het belangrijkste dat er nog meer werk gemaakt wordt van het comfort in de 6 verschillende publiekszones. In deze veilige publiekszones is telkens catering voorzien, zodat de toeschouwers in optimale omstandigheden van het spektakel kunnen genieten. En verder is er natuurlijk opnieuw de fameuze VIP-publiekszone RallyDream, waar zowel zaterdag als zondag een echt rallyfeest georganiseerd wordt, tijdens en na de Aarova Rallysprint van Oudenaarde. De voorverkoop is alvast gestart (meer info: www.arsrally.com).

Binnenkort meer nieuws over de deelnemers, maar noteer nu alvast 10 en 11 september in je agenda, want de Aarova Rallysprint van Oudenaarde mag je niet missen.

63ste OVV
RT1
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
X