De rally van Staden is altijd al één van onze favoriete wedstrijden geweest en ook dit jaar liep de voorbereiding vlot. In principe is het heel moeilijk om Stefaan met de Subaru te kloppen maar op dit parkoers met de vele snelle waaiers wilden we het absoluut nog eens proberen. Van bij de start werd dan ook de aanval ingezet met meteen de besttijd in div.1-2 als resultaat. Helaas moest Stefaan vroeg aan de kant en waren we onze speelmakker kwijt.
TBR-6
Met het kampioenschap in het achterhoofd reden we de volgende proef met de nodige marge, maar al snel bleek dit niet voor ons weg gelegd. Het tempo zat niet meer goed en we gingen op zoek naar een nieuwe uitdaging om onszelf terug op te peppen. Ons doel werd verlegd om als eerste BMW aan de finish te zijn. Op papier een onmogelijke opdracht tegen de snellere M3’s maar tot onze verbazing konden we toch het tempo volgen.

Al moeten we wel toegeven dat we hiervoor in de snelle situaties soms diep moesten gaan om het verschil in vermogen te compenseren. De verschillen waren nooit groot maar met nog drie persoonlijke besttijden in de laatste ronde konden we de aanvallen van Thiery Cokelaere en Chris Algoedt afslaan! 10e algemeen, 1ste BMW en 1ste Div.1-2 is een droomresultaat voor ons!

63ste OVV
Stannic
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
BRC
Topaffiche voor de 48ste TAC Rally
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
X