De rally van Staden is altijd al één van onze favoriete wedstrijden geweest en ook dit jaar liep de voorbereiding vlot. In principe is het heel moeilijk om Stefaan met de Subaru te kloppen maar op dit parkoers met de vele snelle waaiers wilden we het absoluut nog eens proberen. Van bij de start werd dan ook de aanval ingezet met meteen de besttijd in div.1-2 als resultaat. Helaas moest Stefaan vroeg aan de kant en waren we onze speelmakker kwijt.
TBR-6
Met het kampioenschap in het achterhoofd reden we de volgende proef met de nodige marge, maar al snel bleek dit niet voor ons weg gelegd. Het tempo zat niet meer goed en we gingen op zoek naar een nieuwe uitdaging om onszelf terug op te peppen. Ons doel werd verlegd om als eerste BMW aan de finish te zijn. Op papier een onmogelijke opdracht tegen de snellere M3’s maar tot onze verbazing konden we toch het tempo volgen.

Al moeten we wel toegeven dat we hiervoor in de snelle situaties soms diep moesten gaan om het verschil in vermogen te compenseren. De verschillen waren nooit groot maar met nog drie persoonlijke besttijden in de laatste ronde konden we de aanvallen van Thiery Cokelaere en Chris Algoedt afslaan! 10e algemeen, 1ste BMW en 1ste Div.1-2 is een droomresultaat voor ons!

VAS
KAMV
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
X