De rally van Staden is altijd al één van onze favoriete wedstrijden geweest en ook dit jaar liep de voorbereiding vlot. In principe is het heel moeilijk om Stefaan met de Subaru te kloppen maar op dit parkoers met de vele snelle waaiers wilden we het absoluut nog eens proberen. Van bij de start werd dan ook de aanval ingezet met meteen de besttijd in div.1-2 als resultaat. Helaas moest Stefaan vroeg aan de kant en waren we onze speelmakker kwijt.
TBR-6
Met het kampioenschap in het achterhoofd reden we de volgende proef met de nodige marge, maar al snel bleek dit niet voor ons weg gelegd. Het tempo zat niet meer goed en we gingen op zoek naar een nieuwe uitdaging om onszelf terug op te peppen. Ons doel werd verlegd om als eerste BMW aan de finish te zijn. Op papier een onmogelijke opdracht tegen de snellere M3’s maar tot onze verbazing konden we toch het tempo volgen.

Al moeten we wel toegeven dat we hiervoor in de snelle situaties soms diep moesten gaan om het verschil in vermogen te compenseren. De verschillen waren nooit groot maar met nog drie persoonlijke besttijden in de laatste ronde konden we de aanvallen van Thiery Cokelaere en Chris Algoedt afslaan! 10e algemeen, 1ste BMW en 1ste Div.1-2 is een droomresultaat voor ons!

VAS
RT2
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
BRC
10de plaats voor Tom Boonen in Rallye de Wallonie
BRC
JBRC - Indrukwekkend debuut van Pierre-Manuel Brasseur in Rallye de Wallonie
BRC
Niels Reynvoet is de Michelin Star of the Weekend - Rallye de Wallonie
BRC
Rallye de Wallonie - Niels Reynvoet wint na een waanzinnig spannende finale
BRC
2WD Trophy - Vanton favoriet in Rallye de Wallonie
BRC
HBRC - Emile Tollet mikt op de dubbel in Rallye de Wallonie
X