De Rally van Staden editie 2011 betekende de vuurdoop voor CELOPI Racing in de rallysport. Aan het stuur van de Peugeot 106 van Philcars liet Christophe Panis toen meteen van zich spreken. Exact vijf jaar na het debuut wordt teruggekeerd naar de roots: komend weekend verschijnt het team opnieuw aan de start in Staden met een wagen van Philcars.

RT_Tac2015-219-1

De deelname is ietwat ongepland, maar het is leuk om terug onder de vlag van Philcars te rijden in Staden. Het is de wedstrijd waar het ooit allemaal begon voor ons en waar we goede herinneringen aan overhouden. Na het debuut in 2011 pakten we er in 2012 een klassezege,” vertelt Christophe, die aan de start komt met de nieuwe ex-Catelin Citroën Saxo van het team. “Vorig jaar reed ik in Tielt al eens met een Saxo groep A. De wagen is me dus niet helemaal vreemd. Ik ben wel benieuwd naar het voor mij nieuwe parcours, want de proeven zijn de laatste jaren grondig veranderd.

Het team wil zich maandag vooral amuseren. “We zullen er een fijne dag van proberen te maken. Amusement en de aankomst bereiken staan voorop, maar we mikken tegelijk ook op een goed resultaat in onze klasse F. Alvast een grote dank aan MVD Consulting, Depa Ramen, Carrara, Alsan Valcke en Shakedown.be die deze deelname mee mogelijk maken“.

BRC
RT1

Christophe en copiloot Jeroen D’hulster gaan in Staden met nummer 35 op de deuren van start.

KAMV
RT2
BRC
Michelin en Kronos Tyres zijn klaar voor het Kroon-Oil BRC 2024
BRC
Tom Boonen klaar voor volgend hoofdstuk in zijn rallycarrière.
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
X