De Rally van Staden editie 2011 betekende de vuurdoop voor CELOPI Racing in de rallysport. Aan het stuur van de Peugeot 106 van Philcars liet Christophe Panis toen meteen van zich spreken. Exact vijf jaar na het debuut wordt teruggekeerd naar de roots: komend weekend verschijnt het team opnieuw aan de start in Staden met een wagen van Philcars.

RT_Tac2015-219-1

De deelname is ietwat ongepland, maar het is leuk om terug onder de vlag van Philcars te rijden in Staden. Het is de wedstrijd waar het ooit allemaal begon voor ons en waar we goede herinneringen aan overhouden. Na het debuut in 2011 pakten we er in 2012 een klassezege,” vertelt Christophe, die aan de start komt met de nieuwe ex-Catelin Citroën Saxo van het team. “Vorig jaar reed ik in Tielt al eens met een Saxo groep A. De wagen is me dus niet helemaal vreemd. Ik ben wel benieuwd naar het voor mij nieuwe parcours, want de proeven zijn de laatste jaren grondig veranderd.

Het team wil zich maandag vooral amuseren. “We zullen er een fijne dag van proberen te maken. Amusement en de aankomst bereiken staan voorop, maar we mikken tegelijk ook op een goed resultaat in onze klasse F. Alvast een grote dank aan MVD Consulting, Depa Ramen, Carrara, Alsan Valcke en Shakedown.be die deze deelname mee mogelijk maken“.

KAMV
RT2

Christophe en copiloot Jeroen D’hulster gaan in Staden met nummer 35 op de deuren van start.

VAS
RallyTime animated
Rally van Wallonië - Thierry Schloesser op titeljacht in Divisie 2
BRC
JBRC - Rallye de Wallonie - Zware concurrentie voor leider Jonas Dewilde
BRC
Genummerde deelnemerslijst Rallye de Wallonie
BRC
Elke BRC Powerstage voortaan live op TV
BRC
Mooi deelnemersveld voor 41ste Rallye de Wallonie
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
X