Met nummer 235 op de flanken van de Peugeot 205 Rallye, staat Jochen Lippinois maandag aan de start van de Rally van Staden. Jochen maakte zijn debuut in de rallysport als co-piloot in 2010. Zo las hij onder andere de nota’s voor Christophe Lagache. Het is met de Opel Corsa gsi van Christophe Lagache dat hij zijn debuut maakt als rallypiloot, in de Rallysprint van de Monteberg in 2014.

RT_TBR-212-1

Voor de Rally van Staden hoop ik op een podiumplaats in de klasse en op een mooi resultaat,” laat Jochen weten.  “Ik heb deze rally al gereden en het parkoers ligt me wel. Met Axel Vandroemme heb ik trouwens een uitstekende co-piloot naast me. Eentje die ook alles regelt en in orde brengt.

We hopen om er opnieuw een mooi weekend van te maken, net zoals in de TBR Rallysprint waar Axel ook in het rechterzitje zat. Daar werden we 2de in de klasse. Naast de TBR Rallysprint heb ik dit jaar ook de Rallysprint van Moorslede gereden, waar ik m’n klasse won alsook de divisie.

RT2
RT1

De Rally van Staden wordt de laatste rally van het seizoen voor Jochen Lippinois. Hij wil bij deze dan ook enkele mensen bedanken, die het mogelijk maken dat hij deze sport kan beoefenen.

“Ik wil voornamelijk garage Bart Vanacker uit Loker bedanken voor de hulp en steun. Uiteraard ook de sponsors ABM verzekeringen, ramen en deuren Ronnick Naeye, Buxushoeve Vlamertinge, Café Sint-Joris uit Reningelst, M&M systems, sanitair Rudy Jacob en Climat Control. Bedankt ook aan de vrienden die geholpen hebben aan de wagen en de supporters. En natuurlijk ook een dikke merci aan de servicemannen Dimi en Filip voor de uitstekende service!”

RallyTime animated
RT2
BRC
Rallye de Wallonie - Niels Reynvoet wint na een waanzinnig spannende finale
BRC
2WD Trophy - Vanton favoriet in Rallye de Wallonie
BRC
HBRC - Emile Tollet mikt op de dubbel in Rallye de Wallonie
BRC
Rallye de Wallonie - Vincent Verschueren: “Onze eigen wedstrijd rijden”
Rally van Wallonië - Thierry Schloesser op titeljacht in Divisie 2
BRC
JBRC - Rallye de Wallonie - Zware concurrentie voor leider Jonas Dewilde
BRC
Genummerde deelnemerslijst Rallye de Wallonie
BRC
Elke BRC Powerstage voortaan live op TV
BRC
Mooi deelnemersveld voor 41ste Rallye de Wallonie
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
X