Steve Bécaert en Nico Beernaert gaan vol voor de VAS kampioenschapstitel. Het programma in de tweede seizoenshelft zal dan ook in het teken staan van het VAS kampioenschap. En dat doen ze met een andere EVO X dan in de eerste seizoenshelft. We zagen de wagen nog als 0-wagen vorig jaar in Staden. Toen met Claude Bal achter het stuur. Nu 1 jaar later staat de wagen terug aan de start. De EVO X R4 is het nieuwe rallywapen van Steve Bécaert en Nico Beernaert.

EVO X  R4 2

Bij een nieuwe wagen hoort natuurlijk ook een nieuwe livery. De belettering van de EVO X R4 werd verzorgd door 2Sign. Meer werk van 2Sign kan je vinden op www.2sign.be of op de FB pagina van het bedrijf.

Naar aanleiding van de nieuwe livery van de wagen gaf Steve Bécaert ons volgende korte reactie:
“Velen dachten misschien dat we de overstap naar een R5 zouden maken. Budgettair is dit echter niet haalbaar. De stap van een R4 naar een R5 is te hoog. Dankzij mijn service team Pevatec hebben we de EVO X R4 kunnen aanschaffen. We hebben deal kunnen sluiten met hen. Ze nemen mijn oude EVO X over om deze te verhuren.”

BRC
RT2

Polsend naar de verwachtingen blijft Steve Bécaert realistisch.
“Wij hopen met de R4 iets sneller te zijn dan voorheen. Alhoewel de Rally van Staden een kennismakingswedstrijd zal zijn. We hebben er tot op vandaag nog geen meter mee gereden,” besluit Steve Bécaert.

EVO X  R4 3

RT1
63ste OVV
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X