Steve Bécaert en Nico Beernaert gaan vol voor de VAS kampioenschapstitel. Het programma in de tweede seizoenshelft zal dan ook in het teken staan van het VAS kampioenschap. En dat doen ze met een andere EVO X dan in de eerste seizoenshelft. We zagen de wagen nog als 0-wagen vorig jaar in Staden. Toen met Claude Bal achter het stuur. Nu 1 jaar later staat de wagen terug aan de start. De EVO X R4 is het nieuwe rallywapen van Steve Bécaert en Nico Beernaert.

EVO X  R4 2

Bij een nieuwe wagen hoort natuurlijk ook een nieuwe livery. De belettering van de EVO X R4 werd verzorgd door 2Sign. Meer werk van 2Sign kan je vinden op www.2sign.be of op de FB pagina van het bedrijf.

Naar aanleiding van de nieuwe livery van de wagen gaf Steve Bécaert ons volgende korte reactie:
“Velen dachten misschien dat we de overstap naar een R5 zouden maken. Budgettair is dit echter niet haalbaar. De stap van een R4 naar een R5 is te hoog. Dankzij mijn service team Pevatec hebben we de EVO X R4 kunnen aanschaffen. We hebben deal kunnen sluiten met hen. Ze nemen mijn oude EVO X over om deze te verhuren.”

RT1
KAMV

Polsend naar de verwachtingen blijft Steve Bécaert realistisch.
“Wij hopen met de R4 iets sneller te zijn dan voorheen. Alhoewel de Rally van Staden een kennismakingswedstrijd zal zijn. We hebben er tot op vandaag nog geen meter mee gereden,” besluit Steve Bécaert.

EVO X  R4 3

RT1
KAMV
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
BRC
Startvolgorde TAC Rally
X