Steve Bécaert en Nico Beernaert gaan vol voor de VAS kampioenschapstitel. Het programma in de tweede seizoenshelft zal dan ook in het teken staan van het VAS kampioenschap. En dat doen ze met een andere EVO X dan in de eerste seizoenshelft. We zagen de wagen nog als 0-wagen vorig jaar in Staden. Toen met Claude Bal achter het stuur. Nu 1 jaar later staat de wagen terug aan de start. De EVO X R4 is het nieuwe rallywapen van Steve Bécaert en Nico Beernaert.

EVO X  R4 2

Bij een nieuwe wagen hoort natuurlijk ook een nieuwe livery. De belettering van de EVO X R4 werd verzorgd door 2Sign. Meer werk van 2Sign kan je vinden op www.2sign.be of op de FB pagina van het bedrijf.

RT1
KAMV

Naar aanleiding van de nieuwe livery van de wagen gaf Steve Bécaert ons volgende korte reactie:
“Velen dachten misschien dat we de overstap naar een R5 zouden maken. Budgettair is dit echter niet haalbaar. De stap van een R4 naar een R5 is te hoog. Dankzij mijn service team Pevatec hebben we de EVO X R4 kunnen aanschaffen. We hebben deal kunnen sluiten met hen. Ze nemen mijn oude EVO X over om deze te verhuren.”

Polsend naar de verwachtingen blijft Steve Bécaert realistisch.
“Wij hopen met de R4 iets sneller te zijn dan voorheen. Alhoewel de Rally van Staden een kennismakingswedstrijd zal zijn. We hebben er tot op vandaag nog geen meter mee gereden,” besluit Steve Bécaert.

EVO X  R4 3

63ste OVV
RT1
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X