We gaan voor het vlotte en spectaculaire glijwerk op de Oekense wegen. Hopelijk zitten de weergoden mee.” Dat waren de woorden van co-piloot Jeffrey Vandenbussche op de persvoorstelling van de Oekense streekpiloten. Jeffrey wou graag starten in de Motul TBR Rallysprint aangezien deze bijna in zijn tuin passeerde. En zo gebeurde. Samen met Kevin Vandenbussche werd er op zondagmorgen gestart.

TBR-2016-1497

Kevin Vandenbussche vertelt ons hoe hij de TBR beleefde, wat er nog op het programma staat en denkt ook reeds na over seizoen 2017:

Dit weekend hebben we ons goed geamuseerd tijdens de Motul TBR Rallysprint. Door ziekte was mijn concentratie iets minder. Hierdoor zijn we vol voor het spektakel gegaan. De co van dienst was Jeffrey Vandenbussche. Hij is voor de eerste maal mee geweest in Moorslede, waar de klik direct goed zat.”

KAMV
RallyTime animated

Ik heb al 4 rally’s gereden dit seizoen. Elke keer met iemand anders in het rechterzitje. Ook voor de rest van het seizoen gaat het wat in dezelfde lijn. De Rally van Staden, de Aarova Rallysprint in Oudenaarde en de 6 Uren van Kortrijk staan zeker nog op het programma. Verder is er nog twijfel tussen de Hemicuda Rally in Koekelare of de Rally van Doornik. Daarnaast staat ook de East Belgian Rally op het programma, waar we zullen starten in het criterium.”

Door het groeien van mijn eigen zaak, zal ik het volgend jaar normaal wat kalmer aan doen. Er zullen minder rally’s gereden worden, maar misschien wel enkele grotere rally’s, met als streefdoel Ieper.

TBR-2016-568

RT2
RallyTime animated
BRC
Michelin en Kronos Tyres zijn klaar voor het Kroon-Oil BRC 2024
BRC
Tom Boonen klaar voor volgend hoofdstuk in zijn rallycarrière.
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
X