We gaan voor het vlotte en spectaculaire glijwerk op de Oekense wegen. Hopelijk zitten de weergoden mee.” Dat waren de woorden van co-piloot Jeffrey Vandenbussche op de persvoorstelling van de Oekense streekpiloten. Jeffrey wou graag starten in de Motul TBR Rallysprint aangezien deze bijna in zijn tuin passeerde. En zo gebeurde. Samen met Kevin Vandenbussche werd er op zondagmorgen gestart.

TBR-2016-1497

Kevin Vandenbussche vertelt ons hoe hij de TBR beleefde, wat er nog op het programma staat en denkt ook reeds na over seizoen 2017:

BRC
Stannic_animatie

Dit weekend hebben we ons goed geamuseerd tijdens de Motul TBR Rallysprint. Door ziekte was mijn concentratie iets minder. Hierdoor zijn we vol voor het spektakel gegaan. De co van dienst was Jeffrey Vandenbussche. Hij is voor de eerste maal mee geweest in Moorslede, waar de klik direct goed zat.”

Ik heb al 4 rally’s gereden dit seizoen. Elke keer met iemand anders in het rechterzitje. Ook voor de rest van het seizoen gaat het wat in dezelfde lijn. De Rally van Staden, de Aarova Rallysprint in Oudenaarde en de 6 Uren van Kortrijk staan zeker nog op het programma. Verder is er nog twijfel tussen de Hemicuda Rally in Koekelare of de Rally van Doornik. Daarnaast staat ook de East Belgian Rally op het programma, waar we zullen starten in het criterium.”

Door het groeien van mijn eigen zaak, zal ik het volgend jaar normaal wat kalmer aan doen. Er zullen minder rally’s gereden worden, maar misschien wel enkele grotere rally’s, met als streefdoel Ieper.

TBR-2016-568

RT2
Stannic
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X