We keken er enorm naar uit om in de Motul TBR Rallysprint te starten. Zondagmorgen, een stralende zon en een parkoers dat ik tof, snel maar toch wel glad vond. Een mooie uitdaging van de organisatie.

Foto Stephan Sobry
Foto Stephan Sobry

Jammer dat het organisatorisch zondagmorgen wat spaak liep. Hierdoor konden we pas met meer dan een uur vertraging aan onze wedstrijd beginnen. Toen we eindelijk gestart waren, moesten we na 800m terug stoppen. Een deelnemer voor ons had immers een paaltje geraakt had.

Een ongeval kan je natuurlijk niets aan doen, daar kan je de organisatie natuurlijk geen verwijten over maken. De eerste ronde hebben we dan gewoon afgewerkt en er werd ons een normtijd opgelegd.

Pas met het begin van de tweede ronde konden we aan het echte werk beginnen. Alles ging goed en we reden aan strak tempo. En dat werd beloond met een scratch in de klasse 2c. De derde ronde werd eigenlijk een kopie van de tweede, wat ons terug de snelste tijd opleverde.

RT1
BRC

Wel spijtig dat de vierde ronde niet meer verreden werd want we hadden graag nog eens geknald, geen twee zonder drie… De Motul TBR Rallysprint was voor ons dus goed voor winst in onze klasse, waar we heel tevreden mee zijn.

Verder zou ik graag nog mijn sponsors bedanken die bijgedragen hebben tot het welslagen van onze rally. Dit zijn Jason Buysens, Tom Versavel, Philcars, Vantomme containers en Thomas Nuytens.

Onze volgende afspraak is de rally van Staden,die op 15 augustus gereden wordt.

Tot dan!

BRC
RallyTime animated
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X