Dat Jo Muylle een enorme passie heeft voor de rallysport, dat wisten we al. Het verbaast ons dan ook niet dat Jo die passie wil delen. Getuige hiervan de JM-Verso FULL CO-DRIVING EXPERIENCE wedstijd die op de persvoorstelling, naar aanleiding van de TAC Rally, werd voorgesteld.

Met deze wedstrijd konden de deelnemers een plaats winnen in het rechterkuipje van de Citroën C2 in de komende Motul TBR Rallysprint. Kosten nog moeite werden gespaard. De winnaar hoeft enkel in te stappen, al de andere nodige zaken werden door het team en de sponsors geregeld.

“Aan deelnemers was er zeker geen gebrek wist,” Jo Muylle ons te vertellen. “Ik wil hierbij dan ook van de gelegenheid gebruik maken om alle deelnemers te bedanken voor hun interesse. Maar jammer genoeg kan er maar 1 iemand plaats nemen. Maar… er komen nog kansen.”

Op zaterdag 18 juni, was het dan zover. Op de ‘flat out rally party’ in discotheek Verso werd de winnaar bekend gemaakt. En de winnaar of beter gezegd winnares is Lena Aleksandrovna geworden.

KAMV
RT2

naamloos-1Aan Rally-Time.be wilde Lena graag haar verhaal kwijt:

“In de rallysport heb ik nog geen ervaring. De enige keren dat ik in contact kwam met de rallysport was toen ik met mijn vader naar een rally ging kijken. Ik was wel geboeid door de snelheid en vlotte passages van de deelnemers.

Dit deed me terugdenken aan de tijd dat ik naast mijn vader in de wagen zat. Hij kon goed rijden en reed ook wel eens graag snel door een smal weggetje. Maar wat me dit weekend te wachten staat is natuurlijk niet vergelijkbaar.

Toen ik kennis nam van de wedstrijd, die door het JM Rallyteam gelanceerd werd, heb ik geen seconde getwijfeld om hieraan deel te nemen. En zie, zondag sta ik samen met Jo aan de start.

Voor mij zal dit een totaal nieuwe ervaring zijn. Ik weet eigenlijk niet goed wat me te wachten staat, maar laat alles rustig op me afkomen.

Stress heb ik niet. In het verleden heb ik een opleiding stewardess gevolgd en daar hebben we een training gehad op het vlak van stressbehendigheid en noodsituaties. Daarmee dat ik ook met vol vertrouwen in de wagen ga stappen zondagochtend.

Ik heb het volste vertrouwen in Jo en de wagen. Als ik zie hoe deze beveiligd is… en neem daarbij nog de beschermende kledij die ik draag, dan kan er maar weinig mislopen. Neen… ik ben zeker niet bang.

In de eerste plaats wil ik me vooral amuseren bij deze nieuwe ervaring en wat de toekomst betreft… als dit me bevalt sluit ik niet uit dat ik nog eens plaats zal nemen in het rechterzitje bij een of andere piloot.”

KAMV
RT2
BRC
2WD Trophy - Vanton favoriet in Rallye de Wallonie
BRC
HBRC - Emile Tollet mikt op de dubbel in Rallye de Wallonie
BRC
Rallye de Wallonie - Vincent Verschueren: “Onze eigen wedstrijd rijden”
Rally van Wallonië - Thierry Schloesser op titeljacht in Divisie 2
BRC
JBRC - Rallye de Wallonie - Zware concurrentie voor leider Jonas Dewilde
BRC
Genummerde deelnemerslijst Rallye de Wallonie
BRC
Elke BRC Powerstage voortaan live op TV
BRC
Mooi deelnemersveld voor 41ste Rallye de Wallonie
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
X